Merhaba 3 bucuk ay oldu doğum yapalı çok şükür hamile kaldığım halimden daha zayıfım ama yine çok zayıf değilim hafif balık etli diyebiliriz
Şimdi evde güzel pijama giymek istiyorum bendekiler eskidi
Altı tayt üstü bluz olur normal pijama olur
Eşofman takımı olur
Yani anlayacağınız hem rahat hem de göze güzek hitap eden önerileriniz varsa açığım 🙃 Biraz dekolteli de olabilir hatta daha iyi olur 😂
Evde giyebileceğim güzel pijama 🤣
designerss pijama postum var orda ne kadar oneri varsa denedim herkes de güzel seyler önermişti memnun kalmadığım olmadı onun dısında victorias secret gibi markalar da istersen verebilirim onlar da süperler iç çamasır olarak da
Rouge teşekkür ederim bakayım postuna 😍
designerss ben de evde paçoz dolaşmayı sevmiyorum hep takım pijamalarım trendyoldan alıyorum trendyolmilla marka takımlar hem fiyatı çok yüksek değil hem güzel yazın şortlu takımlar kışın uzunlar önden düğmeliler desenleri de çok tatlı 👌🏻
designerss ben bu pijamalardan 7farklı aldım efsane güzeller hem rahat hem vücudu çok zarif gösteriyor kesinlikle tavsiye ederim. Sabahlıklı olanları da var
klcr bende bunlardan almak istiyorum ya rengi soluyor mu aşkım. Yıkama sonrası durumu nasıl. Benim kıyafetler çok sık yıkanıyor emzirmeden kaynaklı ya
HurremSultan ben alalı bir ayı geçti ben de nerdeyse iki üç güne bir yıkıyorum 30derecede yarım saat yıkıyorum henüz hiç solma falan olmadı. Elitol diye bi satıcıdan da bi tane aldım daha uygundu ama o direkt tüylendi. Diğerleri pijamaevi adlı satıcıdan hepsi gayet iyi çok memnunum. Sadece düz siyah olana nazar etti arkadaşlarım sakızın üstüne oturdum bıçakla sıyırayım derken poposu yırtıldı 😂😂
klcr ahaaha valla benim de gözüm kaldi o takımlarda gsmsgxjd bende alim en iyisi😜😁👀
HurremSultan aynen şimdiden hayırlı olsun🥰
Nietzsche aşkım o pijama postuna beni de etiketlesen yaa zahmet olmazsa 😘
meryn pijama postuna etiketlendiyseniz beni de etiketler misiniz lütfen
piyangobileti valla bulamıyorum maalesef bildirimlerde YK başka nerden bakabilirim
meryn ben onu bulmustum sanırım sizi etiketleyeyim