yareenn mca ya günlük şeyde deniyoooor ama tam o anda kocam öyle şeyler söylerken daha orijinal ne diyeyim ki bendeee. Hahsjsjs
HurremSultan yareenn içinden geçeni soylesgskhd ama kulağa fısıldama ile başla hemen basma küfürü son ses😁😁
yareenn HurremSultan ayyy yap beni et beni gibili sözlerden mi küfür olarakk hajsjsjs daha böyle erotikkk cilveli sözlerrr bekliyorum
HurremSultan yareenn valla bizimki pek konuşmuyor bu ara sinirliyim ona o yüzden postu terkediykrum. Yoksa kavga çıkacak evde😂😂😂
Sevde_20 mca kız film sahneleri deki gibi sende seksi bişey giy o seni soyundursun sen onun gömleğinin düğmelerini aç ayyy harikaaaaaa geçen benimkide takım giymek istedi dur canımın çektiği bir gün giydircem🤣🔥
Sevde_20 HurremSultan ne diyosuuuunnnn adama sevmediği şeyleri sevdirdim vallahi yapmayacak olsamda istiyo🤭 bide kostüm kıyafet alsam napar bilmiyorum 😂😂ama yatakta böyle olmak gerek bence erkekler diğer kadınlara ozenmesin hani izledikleri kişilere….
Neselibiri Sevde_20 ama zaten kısa sürüyor bir de bunlar olursa daha da kısa sürer erken boşalma yüzünden
asin_80 Sevde_20 kız biz geciktirici etkili prezervatif aldık. Adam yine 5dkda geliyor deli oluyorum 🤦♀️🤦♀️
yareenn Sevde_20 ya ben bakıyorum ne alsam gece için ve de evde de ara sıra giyilebilecek şeylere ama karar veremiyorum birkaç örnek atar mısınız
Sevde_20 yareenn ilk olarak fotoğraf atmayı bilmiyorum ne yazık ki çok denedim ama olmadı 🤣🤣 örnek olarak atamıyorum bende almıyorum ya tangam var ve ipli olanlardan alıyorum