• +18
  • Pozisyon 🔥

Neselibiri ya o senin aurana bağlı orgazm birazda sana bağlı yani ilk evlendiğimde seksten bsy anlamazdik acı dışında zamanla herşey değişti hayal kur rebklendir konuş zamanla oturur bak benim eşim konusmazdi ben konuşma işini de halletttim konusunca çok daha zevkli oluyor ve çabuk orgazm oluyosun bide inle acimasa da ya da zevk almasanda erkeklerin çok sevdiği bişey bu 🤭🤭

HurremSultan aşkım senden öğrenicek çok şey var çooook 🥹🥹 iki günlük kocamla tatile gidicez bayadır yakınlaşmadık şöyle güzel iki gün geçirmek için cilveli cilveli tavsiyelerinden alayım🩵###

HurremSultan bir de eşim konuşmak istiyor o sırada ben utanıyorum normalde çok konuşkanımdır ama sessizleşiyorum nasıl konuşayım neler diyim jdkfkffm

yareenn öp beni yala beni s.k beni😅😅😅😅😅😅 ayy kız ben hiç eşime böyle direk demedim hiç aklima gelmemişti denim😅 eşimin hoşuna gidiyor konuşmak benim de hoşuma gidiyor beni arzulamasini güzel şeyler söylemesini😋 güzel karım demesi söylediği diğer bütün kelimelerden daha çok hoşuma gidiyor çünkü anın zevkiyle değil gerçekten öyle gördüğü için söyler canım kocam😘😘 ayyy bide size birşey diyim mi geçen düğün vardı işte yakinimizin neyse eşim orda takım giydi normalde spor giyinir işte ve gömlek pantolon tişört vs standart yani bildiğimiz gibi dedim ki kocam elimde olsa kimse olmasa üstüne atlardim nasıl hoşuna gidiyor nasıl hoşuna gidiyor anlatamam😅😅😅 erkek işte iki güzel lafa tav oluyor bizim gibi😅😅😅😅😅🤣 sen iste hep giyerim karıcımlar falan o işi yaparken de giymesini isticem hâlâ içimde kalmış fırsatını bulup giydircem😅