gmzedndr yaaa çok iyi hajdjd o ilk yanaşmayı cilveyi nasıl yapıyorsunuz ya ben yeni evliyim ve başlarda çok utanıyorum sonrasında ggeliyor ilerliyor tabi ama sözlerime filan ne diyeceğimi bilemiyorum işte nette filan erkeğe erkekliğini hissettirin filan nasıl neler diyeceğim konusunda beni aydınlatır mısınızzz 🌺
Pozisyon 🔥
İşteykende atıyorum evin içinde ben yatağa gittiğimde o balkondayken falanda atıyorum
enerciiiii ters dedim basit aslında kocanızın yüzü size dönük sizin sırtınız kocanıza ayaklarınızı isteğinize göre açabiliyorsunuz tabi kişiden kişiye de değişir
gmzedndr Bi ben uyutamıyorum ya benimkiler mi garip birtek
- Düzenlendi
yareenn kesinlikle adamın ağzından gir burnundan çık yani böyle hareketli ol mesela kucağında zıplamadan önce böyle seksi bir öpüşme olabilir yalar gibi biraz yavaşça hatta zıplamayıda yavaşça yaparken daha iyi kendi hoşlandığın şeyleri de kat araya mesela ben göğüslerime dokunmasını söylerim bacaklarıma kalçama dokunur genelde popo seviyor🤣😍 sonra ben orgazm olurum o sonra üstüme çıkar filan kendi şeylerinizide söyleyin dişil enerji alır eril verir biz onlara zevk vermek isterken farkında olmadan eril enerjiye geçiyoruz ve orgazm olamıyoruz .. o yüzden kendinizde zevk almay bakın.. mini eteğim var bazen giyerim bayılır bazende hiç bişey yapmam her zamanda bu enerjide olamayabiliyorum haliyle iki çocuk var …yani iyide oluyo aslında hep olursa sıkılır böyle zamanlarda o eğlendirir beni öyle işte misal zayifken kucaklayıp duvara yaslardi sırf bunun için 48 kilo olmak istiyorum🥳🥳
yareenn onu tatmin etmen lazım kuzum erkekliğini yüceltmen sen süpersin oha bu ne böyle aklımı alıyorsun falan 😂😂 ama tabi belki eşin bunlardan haz duymuyorda olabilir yatakta enerjik ol mesela seks anında birden kalk yataktan kovalasın seni 😂😂 ben mesela öyle yapıyorum 1dk aşkım diyorum ilişki içinde kaçıyorum başka odaya orda devam ediyoruz yada banyo salon gibi o zamanda cok farklı ve zevkli oluyor ajajajaj 😂😂