• +18
  • Pozisyon 🔥

delihatunum idrarını yaptığında idrar kesen tamamıyla boşalmıyor çok baskı olduğundan gelmiş olabilir hissetmemen normal
İki durumuda yaşadım birbirinden farklı kesinlikle eğer sıvı idrar deliğinden gelmiyorsa o zaman fışkırmışındır😂

Eskobar önceden böyle olmuyordu ama bilmiyorum valla normal klitoris orgazm olurdum şimdi titremeyle beraber diğeride geliyor 🤷🏻‍♀️

zytngzlm kucakta olmayı seviyorum çünkü kontrol bende oluyo daha çok zevk alıyorum makas pozisyonu, doggy pozisyonu yine kontrol bende olursa aşırı zevk alıyorum + eşim yatar pozisyonda kucağına tersten oturarak yaparsam yine çok zevk alıyorum hatta bazen o şekilde boşalıyorum ama eşimin benim üstümde olması da çok hoşuma gidiyo bazende bacaklarımı aşağı indirir o şekilde yapar daracık oluyo çok zevk alıyorum der

dkvkgld alıntılaadığım yorumdaki pozisyon da penisii taşaklara kadar alıyorsun e tamamen giriyor

Nurtrhnx1 arkadaş anlatmış ama bende söyleyeyim tekrardan sırt üstü yatiyorum dümdüz bacaklarım normal uzanıyo aç buçuk yanlara doğru açıyorum tabi bacaklarımı ama yukarı dikmiyorum o şekilde yapıyoruz bazen canım acısa da zevkli oluyo bebeğim