Eskobar ay bu bebemi inşallah orda doğurcam 😂😂 idatadan haber bekliyoruz 🥴 az kaldı gelecem 😂😂😂
Keyifler nasıl kızlarım?💛💚😍💜💙
xyzem tedavisi vardır inşallah kuzum üzülme yani ne desem boş haklısın nazar olur diye gözüne bakamadığımız evlatlarımızı Rabbim korusun üzülme demek bile çok saçma elbette en doğal duygunu yaşıyorsun ama dik dur güçlü ol onun en çok sana ihtiyacı var inşallah dua edelim canım..Rabbim şafi ismiyle şifa versin
xyzem evlatlarımız Allah’ın bize bı emaneti ve mülk Allahındır dilediği gibi tasarruf eder .. çok zor ama kabullenmek gerek kendini yıpratma kıyas yapma isyan etme bu da bı imtihan ve senin dereceni belirleyecek.. elbette çok zor elbette çok güç fakat ne hastalıklar ne zor durumlar var bı bilsen… inşallah gönlün ferahlar evladın çok iyi olur kalbini temiz tut kardeşim zor ama imkansız değil iyi olman dileğiyle..😇❤️
Ask_hosmus ay inşallah hadi beraber dil kursuna gideriZ ama langenhagendekine gel
Eskobar kız 3 bebeyle nasıl geleyim kursa ben 😂 hadi biri okula gidicek de diğer ikisini ne etcem 😂😂
Ask_hosmus sende benim gibi 3 sene gidemezsin ozaman😂😂 4 sene olacak başladığım zaman ama belki benimkiler kreşe başlayınca giderim belli olmaz
3 yaşından öncede kreşe verebiliyorsun bakacak kimse yoksa kurs günleri verebilirsin
Eskobar evet 3 yaşında verebilirim 😂 ben zaten şuan çalışıyorum YouTube de bı hoca var çok iyi anlatıyor, her gece çocuklar uyuduktan sonra yarım saat kadar çalışıyorum, defter kalem aldım kendime hatta yazarak çalışıyorum, dün sayıları bitirdim 😂 A1 alıp gelebilirim alamazsam burdan, orda almak zorundaymışım zaten , bakalım bı gelsem gerisi kolay😂 komşuların var mı türk yada alman😂😂
Ask_hosmus ne komşusu ormanda yaşıyorum ben maymunlar falan var 😂
Tabikide var😂
Eskobar asdf😂😂 benim eşimde ordaki ormanlık alana gitmişti sincap vardı 😂😂 en çok orayı merak ediyorum 😂😂
Ask_hosmus kuzum burda heryer orman ve heryerde sincap var gelince görürsün
aslan63 kuzum tuvalet eğitimi için extra birşey yapmadım , ilk başlarda çişini altına yaptı daha sonra klozetine alıştı şuan mesela dışkısını tutuyor. Ara ara yapıyor diski hala tam çözümlenmiş değil cisi hallettik diskiyida sabırla bekliyoruz çocuk odası içinde sen de kendi zevkine göre instadan trendyoldan bakabilirsin çok güzel modeller var 🥰
Bsrkaya ay bu beeennn bende kucağımda seviyorum bebeği hamileliğim çok zor geçtiğinden galibaa hep yanımda olsun istiyorum 🫠💐💖
HurremSultan Vallahi iyikii doğurmuşumm dedim kucağıma aldiğim her an 🧡 çünkü benim kızım bir melektii, annelik seruvenimde asla bana hiç bir zorluk cikarmadi hattaaa daha da öpüp koklayayım isterdim 🙈 çok çabuk büyüyorlar şimdii bilee hamile olmama rağmen hala kucagimdan indirmem 🫠🫶 inşallah ikincisi de hemen doğsada gözümün önünde dursa diyorumm 🤗
Bsrkaya bende ne kadar zorlanırsam zorlanayim iyiki diyorum hep çok seviyorum onları. Öpüp sarılmak kucaklamak hele o gülüşlerini varyaa keşke kavanoza koyup saklasamm😍🥹🥹💖❤️
HurremSultan aayy ne kadar naif bir cümle çok hoşuma gittii keşke kavanoza koyup saklasamm 🌸 benn aldım şuan o sevgi hissiyatini keşke bütün anneler böyle içten sevselerr ✨
Bsrkaya anne olmak çok başka birseymis ben anne olunca anlarsın derlerdi de inanmazdım 🥹💖 o ağrılar o acılar uykusuzluk hersey den ödün vermek insan bu kadar fedakarlık yapıp da nasıl yeter ki iyi olsunlar diyebilir ki🥹💖 Allahım omurlerini bahtlarını güzel eylesin hiçbir bebek çocuk genc dara düşmesin inşallah 💐💐
HurremSultan Amin kuzum inşallah 🧡🌸
HurremSultan hürem senin açtığın posta bi göz atım sadece senin gönderini okuduktan sonra bütün çıkma tüşlarına bastım😂 Aboo siz nasıl cesaret ediyorsunuz bende travmaya sebep olurr💀😐