Kızlar doğumuma 1 ay kaldı inşAllah
Yemin ederim karnımdan çok bacaklarımda çatlaklar çıktı pembemsi. Bunları nasıl giderebilirim? Yukarı( baldır) orda olsunda aşağı doğru iniyorlar bacaklarıma doğru. Eee bunlar kalıcı mı? Şey düşündüm hani yazları etek felan giyemem bile
Sağlıklı olsun bebeğim herşeyden önce önemlisi o tabi ama bilgi almak istiyorum sizden kızlarım.şimdiden tşkrler

cano42 catlaklar gitmiyor malesef yillardir kilo alip vermemden dolayi catlaklarim mevcut ama o renkte kalmayacak beyaz olacaklar.benim hamilelikte sadece karin bolgem catlamisti oda artik son zamanlarimdi 40. Hafta dogum yaptim ben tas gibiydi zor yuruyordum cok kilom olmamisti 10,5 kilo almistim goren hamile sanmazdi 😃tabi dogum sonrasi sut arttirici yuzunden kilo aldim iste simdi onlar gitmiyor😐

cano42 doğumdan sonra dermatolga giderseniz yeni oluşmuş çatlaklar için krem verebilir ama emzirme sürecinde kullanabilir misiniz onu bilemiyorum. Kırmızı pembe çatlak tedavi edilmesi muhtemel çatlak ama beyazlamış çatlak malesef hiçbir kremle gecmiyor

cano42 Çatlaklar geçmiyor kuzum, o yüzden hamileyken çok dikkat etmen gerekiyor. Ben çok aşırı dikkat ettim. Ve ona rağmen minimal sadece genital bolgemin hafif üstünde var karnimda yok çok şükür birde baldirlarimda var. 🫠 yanii bu hamileliğimde de catlamadim çok şükür şuan 6 aylığız eğer böyle gidersek minimal derecede çatlamış şekilde kapaticam kepenklerii 😅 ekmek yerine diyet ekmek tuket, ben öyle yaptım. Vee her aciktiginda yeme. Az az sık sık ye. Ekmek çok tüketme. Genelde karbonhidrat şeklinde beslen. Ve 3 öğün kendini kremle. Ben ilk başlarda liearac kullandım sonra biol yağı daha sonra da kendi yaptığım karışımla devam ettim , zeytinyağı kantoron yağı alowerayi karıştırıp her yerime sürüyordum ve günde 2 lt. Suyu eksik etmiyordum bunlari ilk hamileliğimde yapmıştım. İkinci hamileliğimde de sadece biol yağı ve kantoron yağı sürüyorum günde 2 lt su içiyorum. Şimdi bı tane çocuğum olduğu için onun arkasından kosturmakdan zaten pek fazla birşey yiyemiyorum 😅😅