Sinemsinem Kızlar bu meseleden bir tek ben mi zevk alamıyorum geçen bi arkadaşımla bu meseleyi konuştuk kadına oral yapılması bambaşka bi dünya sevmeyen kadın yoktur dedi ama eşimin ısrarına rağmen tam aksine ben sevmem mesela onca yalvarır hemen bitsin ya da hiç yapmasın isterim gerçi doğru düzgün hiç boşalmam etmem buraya da daha önce yazmıştım belki onun da etkisi vardır ama bilmiyorum arkadaşımla konuşunca şaşırdım dedim acaba ben de mi sorun yoksa başka sevmeyenler de var mı
bbusraa Sinemsinem bende sevmiyorum valla hani iğreniyorum daha doğrusu eşim bı kaç kere yap falan dedi bende ciddimisin dedim sonra şakaya vurdu bende içimden bir oh çektim yani yap dese hayatta yapamam içim kaldırmaz yani ama hani bu benim düşüncem fikrim tabiki de herkes aynı degildir zevk alan elbette vardır
Sevde_20 Sinemsinem ben istiyorum ama o sevmiyor ben ona yaparım nadiren ama o bana hiç yapmaz sevmiyor işte keşke sevse ben bayılıyorum 🤤🤤
nur_1 Bende çekinirim. Her şeyi yapıyoruz konu oraya gelince niyeyse bi utangaçlık geliyor bana. 😂Eşim zorladı, bir kaç kez yaptı bana. Valla güzel mi? Müthiş bir şey 🤤😂 ama ben ona yapamam. O da benden ister diye korktuğun için istemiyorum ondan 😂
zehirlisarmasik Sinemsinem evet kız hoşlanıyorum bende hele bide uyku arasında yaparsa daha çıldırıyorummm
Sinemsinem zehirlisarmasik bazı anlarda benim de hoşuma gidiyor ama ne bileyim ben pek sevemiyorum ya😂