Kızlar bu uygulamayı yeni kesfettim ve çok tuttum kendimi yazmamak icin ama belliki tavsiyeye çok ihtiyacım var ben doğum yaptım 5aylik bir oglum var ve oğlum doğduğu günden beri sadece esimle 2 kere birlkte olduk okadar neler yaptım neler kıyafet giydim ne bu halin dedi bana çok kırıldım sirnastim kucagina oturdum öptüm kokladım yok olmuyir istemiyor niye diye sorunca halim yok diyor esim fazla kilolu o yüzden zorlaniyorum diyor ama bebek doğmadan önce hergun birlikte olurduk bebek doğdu olamaz olduk hem vakit bulamiyoruz oğlum durmuyor hemde eşim çok uzak bana hamileliğim çok zordu erken doğum riskim vardi devamlı hastanede yattım keza doğumunda zordu normal doğum için zorladılar suyum gelmisti gittim sancim var acilmam yok diye ağrı fitili falan verdiler 20 saat sonra doğum yapabildim o saate kadar sancı icindeydim ondan sonra bi uzaklaştık akıl verin bana nolur nabicam ben kiyafetlerde giyiyorum istemiyor beni ama seviyor onu hissediyorum hep ilgili ama seks sıfır

ikonikadin bazen dogumdan sonra erkekler biraz uzaklaşıyor canım aslında lohusalıgı erkek yaşıyor gibi birde seni anne olarak görünce farklı gözle bakmaya başlıyor sen bence şunu yap Evde Ona özel gibi davranma ama giyin süslen neşeli ol İşveli cilveli ol ama bunu ona karlı yapıyor gibi yapma Sanki Sen böylesin gibi yani seni anne olarak degil hala Şuh kadın gibi görmeye başlasın sinyaller gitsin beynine adamın illa bi yerde bi dank edecektir kafasına ozaman radarına gireceksindir

ikonikadin bebek doğduktan sonra erkeklerin de ruh halleri değişiyor galiba, bende anlam veremiyorum. Benim eşim de doğumdan sonra sarılır öperdi ama ilişki olmazdi. 2 ay da bir anca ilişki olurdu, hem oğlum kolik bir bebekti, vaktimiz de fazla yoktu. Ama ilgiliydi hep, yemegi yapar, evi temizlerdi eşim, yaklaşık 6 ay dan sonra ilişkimiz düzene girdi diyebilirim. Ama ben hiç gitmiyordum, eşimin gelmesini bekliyordum. Bakım konusunda da gayet bakımlıydım, annem gelirdi bana, o cocuğa bakarken ben bakımımı yapardım. Ama yeni bebek geliyor evimize, baba oluyorlar ve buna alışmaları uzun sürüyor galiba. 🤷🏻‍♀️ zamanla düzeliyor ama korkma, hep sen gitme, bekle, eninde sonunda o sana gelir zaten. Belki iş yerinde bi sıkıntı vardır, erkekler stresli olduğunda da ilişki istemezler pek.

ikonikadin erkeklere doğumdan sonra bir haller oluyor sanki onlarda lohusa oluyor ama onların ki baya uzun sürüyor. Bizde ilk ilişkimiz çocuk 3 aylık olduğunda olmuştu sonrasında bir kaç ay ayda bir şeklinde oldu ama sonra geçiyor söyle diyim çocuğu uyuttuğum gibi bir köşede yakalıyor

Enerciii hemen dediginiz gibi yapicam pek varktim olmuyor dediginiz gibi bebekle ilgilen evi işi derken aslında benimde kocam çok anlayışlı evi temizler süpürür siler cocukla ilgilenir falan ama bizim aramız açıldı bakalım deniyecegim ama dediginizi bide ben kapandım açık bakimli bir kadindim rüya gördüm ve kapanmak istedim o yuzden belki çok seksi gelmiyor olabilirim ona sunada diye bile düşündüm

Canım çok benzer olaylar yaşamışız. Benim de 5. Ayın sonlarına doğru erken doğum riskim oldu birlikteliği kestik. Doğumum çok zor geçti suni sancılar verildi kesi atıldı berbat bir normal doğumdu. Sonrasında kendime gelemedim dikişlerim acıyordu çok kötüydüm. Zaman geçtikçe yavaş yavaş denedik çocuk izin vermedi çok gazlıydı. Eşimin daha çok ilgisini beklerdim olmadı soğudum ondan

Sedaa evet iş konusunda ekonomik acidan biraz sıkıştık ayriyetten benim annemde kaynanamda gelmedi ben oglumla 5 aydır tek ilgilendim bide geç doğduğu için icerde enfeksiyon kaptı doğar doğmaz yoğun bakıma yattı bende yanında kaldım emzir süt sağ derken dikişli halimle çok zordu ve lohusa depresyonuna girdim hiç kimsede birşeye ihtiyacın varmı demedi annem aramadı kaynanamda aramadı gelmedi geldiginde ogluyla kavga edip gitti sütüm kesildi bin tane şey ama yoruldum çok yoruldum vaktim olmuyir kendime bakmaya banyo bile zor ediyorum

demka bendeonu yakalamaya çalışıyorum yok diyor ağladım konuştum hatta bende sorun var galiba depresyona girdim psikolga gideyim ben falan dedi bana

ikonikadin yani kendisinden soğusam da cinsellikten soğumak istemedim. İsteyerek yaptım ihtiyacım vardı çünkü özlemiştim onu. Aylardır hiç yalnız kalamamıştık onun da etkisi vardı

mavisss0 anlattım ağladım soguyirum senden benden uzaklaştıkça dedim bende biseyler bitiyor ben seni istiyorum baska birimi var hayatinda yoksa falan bile dedim yok depresyondayim galiba ama söz sana daha ilgili olcam dedi evet oldu ama cinsel olarak değil sevgi saygı gibi

ikonikadin ahh canım benim, bu anneler niye böyle ya. En ihtiyacın olduğun an şuan. Neden gelmedi anneniz, Yani tabi ki gelmek zorunda değil ama insan kızının nasıl durumda olduğunu merak edip gelir yine de. Neyse arayıp sormayanı sen de arayıp sorma, boşver. Sen evliligine bak. Eşin de belli ki stresli. Sen de hamilelikti doğumdu dikişlerindi derken belki o yüzden de gelmiyor olabilir, dikişlerinin iyileşmesini de bekliyor olabilir. Sen şimdi kocanı boşver, bebegine odaklan, bebeğinin uyku düzeni nasıl, uyku düzeni oluştur, uyuduğu zamanlar da da hızlıca banyonu yapıp bakımını yaparsın. Ben cocuklarımı 5,5 aylıkken örümceğe koymaya başlamıştım. Ama fazla koymuyordum. Sadece yemek yaparken ya da banyoya gireceğim zaman koyuyordum max 15-20 dk felan. Ya da eşin cocukla ilgileniyor mu. Akşamları eşin evdeyken eşine ver cocuğu, o cocuğa bakarken sen evi toparlarsın. Sen kendine bakım yaptıkça, kendine güvendikce eşinde bunu farkeder zaten. 5 aylık olmuş miniş 😊 yakında ek gıdaya başlayacak, bol bol yemek yer, ac kalmaz 😊 sen hiç endişelenme, bebegini sev kokla, bu günler bir daha geri gelmeyecek, onu bunu kafana takarak strese girme, sen stresli olursan bebeğinde stresli olur. Tabi ki kolay değil zor, her anne yaşıyor bu durumları, ama bir zaman sonra düzeliyor herşey 😊🌸

Sedaa ek gidaya erken başlattı doktoru tadimlar yapiyoruz suanda kilosu 6 ay ile eş deger olunca başla hemen dedi başladım esim o konuda çok anlayışlı bebekle ilgilenir ev isleriylede öyle ilgilidir annemle aramda oldum olası hep kotuydu cocuklugum dayak yiyerek yada aç bırakıp cezalarla geçti o yüzden ona öfkem çok ne aradı ne sordu ben yinede gel dedim gelmedi uyku düzeni oturttum son 1 aydır uyku düzeni net akşam 9 buçuk 10 gibi uyur ta 1 e kadar uyanmaz ama dediginiz yapicam o uyudugunda banuo yapıp bakım yapicam onu 2 hatta yaptım sonra yoruldum gün icindede çok yoruluyorum bende oglumu zip zipa koyuyorum onda uzun süre tutmuyorum ama 1 saate yakın duruyor seviyor

ikonikadin olabilir kapalılıktan dolayıda olabilr siz evde dedigim gibi yapmaya çalışın anne olunca ev bebek Yorucu oluyor bazen uyumaya hasretiz ama işte bu oonular da önemli oluyor yani kapandınız belki gözü alışmadı hem şunun idrakına varır eşim bana kapnmadı Dışarıya kapandı Ama evde hala aynı gibi düşünür gözü alışır umarım bir an önce normale dönersiniz dedigim gibi lohusalık malesef erkeklerde daha çok oluyor bence ondan dolayıdır biraz da

ikonikadin 1 saat bence cok fazla canım, en fazla yarım saat olsun. Yarım saat sonra al, yere koy, önüne oyuncak koy, özellikle boş su şişesi koy, çok ilgisini cekiyor öyle şeyler. 😅 benim cocuklar poşetle oynardı yarım saat yerde yuvarlana yuvarlana 😅 ben de o arada yemeğimi felan yapardim hızlıca. Ben bakım işlerini gece yapıyordum genelde, sen de gece cocuğun uyuduktan sonra duşa girersin, maske peeling derken bakımını yaparsın canım 😊 bak yavaş yavaş düzene oturuyor her şey. Yakında eşinle ilişkin de düzene girer 😊 mutlu huzurlu yuvanız olur inşallah, anneni de hiç dert etme, hiç arayip sorma, o seni düşünse arardı zaten. O yüzden boşver onları.

Sedaa çok haklisiniz tamam çok teşekkür ederim okadar iyi geldi ki konuşmak çok daha iyi hissediyorum kendimi

Enerciii evet kapanman biraz ani oldu bir anda istedim ve ben sortlar göbeği acik askılı falan giyen biriydim bir anda kapanmam etkili oldu herhalde ama evde eskisi gibi olmaya ozen göstereceğim

ikonikadin bu adımların kocalarındn çektikleri ne ya böyle gitme üzerine canım bir kendi haline bırak burda söylenenleri uygula 🫶🫶🫶

ikonikadin sizin adınıza sevindim ama Kapanmanıza ben tesettürlü degilim ama Genel anlamda Dikkat ederim kıyafetime size nasip olmuş kapanmak umarımda eşinizle de herşey bir an da degişir düzelir 🥰