ikonikadin ahh canım benim, bu anneler niye böyle ya. En ihtiyacın olduğun an şuan. Neden gelmedi anneniz, Yani tabi ki gelmek zorunda değil ama insan kızının nasıl durumda olduğunu merak edip gelir yine de. Neyse arayıp sormayanı sen de arayıp sorma, boşver. Sen evliligine bak. Eşin de belli ki stresli. Sen de hamilelikti doğumdu dikişlerindi derken belki o yüzden de gelmiyor olabilir, dikişlerinin iyileşmesini de bekliyor olabilir. Sen şimdi kocanı boşver, bebegine odaklan, bebeğinin uyku düzeni nasıl, uyku düzeni oluştur, uyuduğu zamanlar da da hızlıca banyonu yapıp bakımını yaparsın. Ben cocuklarımı 5,5 aylıkken örümceğe koymaya başlamıştım. Ama fazla koymuyordum. Sadece yemek yaparken ya da banyoya gireceğim zaman koyuyordum max 15-20 dk felan. Ya da eşin cocukla ilgileniyor mu. Akşamları eşin evdeyken eşine ver cocuğu, o cocuğa bakarken sen evi toparlarsın. Sen kendine bakım yaptıkça, kendine güvendikce eşinde bunu farkeder zaten. 5 aylık olmuş miniş 😊 yakında ek gıdaya başlayacak, bol bol yemek yer, ac kalmaz 😊 sen hiç endişelenme, bebegini sev kokla, bu günler bir daha geri gelmeyecek, onu bunu kafana takarak strese girme, sen stresli olursan bebeğinde stresli olur. Tabi ki kolay değil zor, her anne yaşıyor bu durumları, ama bir zaman sonra düzeliyor herşey 😊🌸