Kızlar adetim 3 gün gecikti. 17 aylık kızım var emziriyorum. Hamile değilimdir di mi? Bu gecikme normaldir yani? Bulunduğum yer küçük bir yer. Eczaneden gidip test alırsam duyulur. Mesleğimden dolayı duyulsun istemiyorum. İçim içimi yiyiyor kaç gündür. Geri çekilme oldu ilişkide. Offf çok korkuyorum.
Acill!! Süt korur mu? İnanmasam da.
ayseee266_ yani ihtimali olabilir her ay düzensizlik olmuyorsa tabi ben 11 aylık kızım var iken geri çekilme ile tekrar hamile kalmıştım
Gmzm adetim çok düzenli o yüzden korkuyorum çok. Ama geçtiğimiz 2 hafta çok stresli bir süreçti. Acaba stresten gecikir mi diyorum. Sizde nasıl belirtiler vardı. Ben adet olacakmışım gibi 2 gündür. Kasık ağrılarım var. Gerginlik var üzerimde.
ayseee266_ stresten de olabilir ben de emziriyordum göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu emzirirken can çekişiyordum resmen ağrıdan hassasiyet durumunuz yoksa bekleyin olabilir
Gmzm evet hassasiyet yok. İnşallah olurum hemen. Çok teşekkür ederim.
- Düzenlendi
ayseee266_ tabiki korumaz evlenmeyi öğrendik çocuk yapmayı öğrendik yetiştirmeyi öğrendik bir korunmayı öğrenemedik yıl 2023
Gebelik testini yapan tek platform peride heralde biz bilemeyiz hamile olup olmadığını ilişkiyi yaşayan sensin çocuğun nasıl olduğunu da biliyorsun ne desek boş
ayseee266_ eşinle evli değil misin?
ayseee266_ geri cekilme korunma yontemi degil malesef
ayseee266_ benim 20 gün gecikmişti 🙈 düzensizlik olabiliyor illa ki
ayseee266_ süt korusaydı beni korurdu 3. Bebeme geri çekilmeyle hamile kaldım 4. De de korunduğumu zanedip hamile kaldım 🥴
ayseee266_ süt herkesi korumuyor diye biliyorum
- Düzenlendi
ayseee266_ Babannem de annemi böyle kandırmış , böyle böyle üçüncü çocuk olarak ben doğmuşum. Hepimizin arasında 1 buçuk yaş var . Süt tabiki korumaz . Regl oluyorsan hamile kalma ihtimalin olduğunu bilmelisin.
- Düzenlendi
ayseee266_ süt korur diye birşey yok emzirirken hamile kalan çok insan var. Benimde 17 aylık kızım var ve emziriyorum geçen bir hafta gecikti ödüm koptu ama oldum sonunda
Tabi ki korumaz. Biz geri çekilme ile korunuyoruz 10 senedir. Zamanında geri cektiyseniz sikinti olacağını düşünmüyorum. Zevk suyundan hamile kalman çok düşük bir ihtimal ama ihtimal yine de. Bu arada mesleğin ne çok merak ettim dost hayatı yasamiyorsunuzdur eşinle diye düşünüyorum eczaneden test alamam demişsin ya ondan merak ettim
kanalize stresli olduğum bir anda bu başlığı açtım. Benim gibi olan var mı diye bilmek istedim. Şu yazdıklarınız hoş değil. Süt koruyor diye düşünüyorum demedim zaten. Sizin bildiğinizden çok şey bildiğim kesin. En azından insanlara kırıcı cevap vermemeyi biliyorum. Bir seferlik bir şey de böyle bir durumla karşılaşmam beni çok gerdi ve buraya yazdım. Hepsi bu.
belladonna teşekkür ederim inşallah öyledir benim de.
Deleted18 😊 tabi ki evliyim. Küçük bebeğim var ve yaşadığım yer küçük. İşimizden dolayı tanınıyoruz. Çok az eczane var. Eczaneden ilaç alsam hemen hamile gibi bir söylenti çıkabilir. Belki de değilim. Böyle bir söylentinin çıkmasını istemediğim için alamam dedim.
ayseee266_ eminim hemşireden daha iyi biliyorsunuzdur cevabını bildiğiniz soruları soruyorsunuz demekki🤗 gayet saygı çerçevesinde cevap verdim bende alkışlayacak da değildim ama dediğimin arkasındayım biz ne desek boş stresden gecikebilir mevsimsel de gecikebilir ama hamile olup olmadığını bilemeyiz burda kaç kişi geri çekilmeyle hamile kaldığını yazarken hala böyle korunma postlarına şaşırıyorum ben
kanalize eğitimli biri olduğunuzu tahmin ettim. Haklısınız da. Burda sıkıntı yok zaten. Mevzu söyleyiş tarzınızda. Ben buraya stresli olduğum bir anda rahatlamak için yazdım. Hani bazen birilerinden bir şeyler duymak iyi gelir. Tam da öyle bir anımdaydı. Ama sizin yazdığınız şey benim canımın daha da sıkılmasına sebep oldu. Benden bundan bahsediyorum.