ayseee266_ süt korumuyor öyle birşey tıbben yok. 3 doğumumu da bir öncekini emzirirken yaptım

ayseee266_ argo kullanmadım hakaret etmedim küfür zaten ömrümde kullanmıyorum illa istiyorsunuz ki herkes canımlı çiçekli yorumlar yapsın ama herkesin yapısı da bir değil işte belki benimde canımın sıkkın olduğu bir anda gördüm öyle düşünün yani buraya birşey yazarken saygısızlık yapılmadan eleştirilmeyi de göze alıyoruz herkese açık bir platform sonuçta neyse

Elisam2022 inan benm de kafamda aynı sorular 😂 ne işle meşguller ki hamile söylentisi çıkacak diye çekiniyolar. İşi mi etkileyecek neden etkileyecek anlamadım ama kendileri bilir. Kim ne diyecek diye düşünürlerse daha çok stres yaşarlar.

Ask_hosmus bu ben 🤣🤣🤣 ben korunmayı beceremiyorum malesef 3 yolda geliyor deli olcam ya büyük 4 küçük 19 aylık şimdide yeni hamileyim bence çünkü 21 adet olacaktım olmadım ve hastaneye de gitmedim korkuyorum

Ben asla süt koruyor diyenlere itimat etmedim arkadaşım süt korkuyor dedi asla korunmadı bana da birşey olmaz dedi bebesi 9 aylıkken hamile kaldıı 😰 asla itimat etmeyin böyle eski insanlara

ayseee266_ hayır süt koruması diye birşey yoktur. Büyük ihtimal hamilesiniz gibi doğuyor içime. Süt korur,strestendir vs diyerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama olana bakmalısınız. Sizce geri çekilme ne kadar sağlıklı bir korunma ? Zevk suyunda bulunan spermler ya sa eşiniz geri çekilmede bir damlanın yarısı kadar bile kaçırmış olsa hamilelik olabilir. Test yapmaktan başka çareniz yok gibi.

ayseee266_ oğlum 4aylikken halime kaldm süt korumuyormus tecrübeyle öğrendim

ayseee266_ sen o zaman online alışveriş ile 20 adet al ara ara kullanırsın ucuzda

Canemin_1 bende merak ediyorum gerçekten 😂 ama hayırlısı bu diyorum yani başka şekilde kendimi avutamıyorum 😂😂