Kızlar selam, sağ yumurtamda hafif pcos görünümü olduğu söylendi, sol son derece normal, adetlerim düzenli hiç bir belirtim şikayetim yok, aranızda bu durumda olan var mı tedavi görüyor musunuz yada gebe kalan oldu mu

brx lise döneminde teşhis almıştım adet düzensizliği, tüylenme, kilo artışı vs tüm belirtiler. İlaç tedavisi gördüm bir süre sonrasında da insülin direnci sebebiyle beslenme tarzımı düzelttim ve 27 yaşımda sorunsuz tedavisiz desteksiz gebe kaldım çok şükür. Benim iki yumurtalık birden pcos tu. Doktor daha doğru bilgilendirmeyi yapar ama sanıyorum ki bir problem olmadan gebe kalabilirsiniz

brx

Kac yıllık evlisin canım ?

Cok yakın arkadaşıma da pcos denildi suan 2 yasında cocugu var. Tedavi olmadı

brx babada az derece pcos Çar denildi ve gebelik istiyorum doktor sakınca görmedi ama hala olmadı

brx iki tarafıda Aşırı Sarılmış bir pcoslu olarak pcosun bebek yapmaya engel olmadıgına eminim kendim içinde degil çevremde o kadar çok gördüm ki internetten okadar çok okudum ki sadece yumurtlama Gününe denk geleceksin Yada doktor eşliginde bu günü takip edeceksin Gerisi allaha kalmış nasip işi Yani Şöyle bişey degil mesela 7 defa üst üste düşük yapan çok gördüm onların işi bizimki kadar kolay degil çünkü bebek tutunamıyor ama Pcosta Sorun yumurtlama gününü denk getirmek ve yumurtayı büyütebilmek bunun içinde hemen domtora gitmelisin ve yumurta büyütmeye yardımcı ilaca başlamalısın ardından yumurtlama gününü takip etmelisin hemen olacak diye bişey yok belki 3 ay belki 6 ay gideceksin belki 1 sene