Kızlar merhaba hayırlı kandiller hepinize. Uzun zamandır kafamı kurcalayan birsey için fikrinizi sormak istiyorum. Biz eşimle 5 yıldır evliyiz onun öncesinde de 8 yıl birlikteliğimiz vardı yani cok uzun süredir birlikteyiz ve bir cocugumuz var. Birde cok cok yakın bir arkadasım var ama kardesim gibidir birlikte büyüdük. Esimden arkadasıma karsı ilgisi varmıs gibi birseyler seziyorum ama yine de direkt sizin kafanızda da algı yaratmamak için yeni olan bir olayı anlatmak istiyorum . Arkadasımın annesi hasta suan ve hastaneye gidecekleri için dün bende kalmak istediler ben de kanul ettim annesi sürekli hazırladığım oda da dinlendi zaten biz mutfakta arkadasımla oturduk. Esimde salonda kendi halinde takıldı ama ben cocugumu uyutmaya gittiğimde direkt mutfağa gitti oturdu bende gelene kadar. Dusa girdim yine aynı sekilde işim bitti tam cıkıyorken esimin sesini duydum ben dustayken mutfağa gelmiş muhabbet ediyorlar. Sunu da söyleyeyim daha önce bir olay daha olmustu ve esime onun benim arkadasım oldugunu bu ksdarbyakın davranmamasını ve cizgisini o göre çekmesini istediğimi söyledim. Arkadasımla iletişimi kesmeme sebebim arkdasımın hiç bir yanlısını görmedim benim davranısında sorun gördüğüm kisi esim. Size sormak istiyorum sizce ben kuruntu mu yapıyorum yoksa bu davranısları kafama takmam normal mi düşündüğüm seyde haklı mıyım?

askokuskomm daha önce arkadasımın attığı bir storye dmden ayrılık sarkısıyla yanıt verdi ve ben bunu tesadüfen gördüm ben anlamıyorum suan aklım durdu kendimi tam olarak da ifade edemiyorum. Sabah benden önce uyanıp kahve içmişler esimi aradım kahve içtin mi sabah diye hayır dedi ilk bende ama bardak fazla dedim ben öyle deyince kendin için soruyorsun sandım ben içtim sabah x’le diye çevirdi lafı. Ben içtiğim kahveyi neden gidip ona sorayım

demhere yakın şeyler yaşadığım için sizi gayet net anlıyorum. Hissediyorsanız bi b.klar vardır. Yaklaşık on yıllık evliliğimde bu yıl öğrendim evde arkadaş kalmaması gerektiğini. Ki bunu diyenleri hep yobazlıkla suçlamışımdır. Arkadaşlığınızı dışarda ve teke tek devam ettirmeniz inanın daha sağlıklı olacaktır

aynenoyle gerçekten artık bende öyle düsünüyorum sonrasında kendime bu sekilde işkence edeceğime kimse kalmasın daha iyi. Ama sinirimi bir taraftan bozan sey ise benim evli oldugum adam neden hareketlerine tavırlarına dikkat etmiyorda ben bunları düsünmek zorunda kalıyorum içinde ne düsünüp bu davranısı yapıyor yani en kötüyü düsünmek istiyorum ama gerçekten aklıms direkt o geliyor

demhere Kuzum yanlış anlama beni çocukluk arkadaşında olsa kankanda olsa evine gelip kalacak kadar kimseye yüz verme.Bu devirde insan baksana kocasina bile güvenemiyorken elin kızına neden güvenesinki?He arkadaşının bir sucu olmamış okey ama bu olmayacağı anlamına gelmez.Eşin tavlamaya calısiyor belki belki tavlayacak nerden biliyorsun?hicbir kızı veya kadını evine surekli girip çıkacak kadar eşinin gözüne sokacak kadar yakın davranma benden sana tavsiye.Benimde cocukluk arkadaşım var yaklaşık 20 yıllık. Biara iletişimimiz koptu tekrardan o buldu bi şekilde beni.Ara ara telefonda görüyoruz ama asla yüz yüze görüşmedim.O bana gelmek istiyor ama calışıyor ve haftasonları evde.benimde eşim haftasonları evde oluyor.Ben oyuzden gelmesini istemiyorum.Genc kız sonucta bekarda hem ne gerek var eşimin gözüne sokmaya aklında yoksa bile şeytan bu girer birinden birinin aklına.Mesafe herkes için iyidir heleki evliysen.Tamamen iletişimini kes demiyorum ama dısarda buluş bundan sonra eşin görmesin

demhere eşimden önce yani evlenmeden önce uzun bir ilişkim vardı 5 snee falan 10 seneliktr arkadaşım vardı biz hep 3müz takılıyordk. Nereye gitsek arkadasimda bizimle gelirdi hatta dalga geçerdik galiba bir evlenince ilk gecemiz sensiz geçecek diye. Neysee erkek arkadaşımın ailesi memleketine gitmişti bende o sabah supriz yapmak için evine gitmiştim anahtar vardı bende eve girdim odasina bir girdim 10 senelik arkadaşım ve 5 senelik sevgilim çıplack aynı yataktalar. Orda bayılmışım zaten ben kız gitmis ben sevgilimin evinde ayrıldım yalvardı yakardı nefsime sahip çıkamadım benim aklımı karıştırdı falan diye. Benimde şüphem vardı ama hiç bir zaman konduramadim taaaki gözümle görene kadar o gündür ikisininde Allah belasını versin sürünsünler asla yüzünü görmek istemiyorum inancımı yitirdim ben onlar yüzünden insanlara karşı

demhere yasak olan heyecan veriyor olmalı. Birde ateş barut meselesi , aynı evin içinde cazip geliyor olabilir bilmiyorum ama olmaz diye bişey yokmuş onu net anladım. Arkadaşınızı yatılı kabul etmeyin eşinizle yakın muhabbete giremesinler. Ben yaşadığım olayda hep kendimi suçladım çünkü arkadaşımı evime ben çağırır rahat olmasını sağlardım. Ay olmaması gerekiyormuş herkes kendi evinde olsun

Yasak_elma kesinlikle yanlıs anlamıyorum haklısınız aynılsrını düsünüyorum hatta sunu söyleyeyim o dediğim dmden sarkı atma olayından sonra ben birazda bilerek kalmalarına izin verdim esimin davranısını gözlemlemek için ve suan sanki düşüncelerimde haklıymısım gibi hissediyorum esimin davranıslarından sonra kesinlikle yüz yüze getirmeyi düsünmüyorum artık ama bu sekilde de susamam aksama büyük bi tartısma çıkacak benım bu sinirimle onu biliyorum.

demhere ben arkadasını evine almanda seni suclu bulmuyorum ya.bunun için pişmanlık duymamalısın.yani benim eşim eve birini almamla bozuluyorsa o sorun bende veya arkadasımda degildir.benim kontrol etmem onu tutmamla beni aldatmıyorsa ne anladım bu işten ?insanın içinde kötülük olsun sen istersen eve yeni duvar ör yapar yani sen eve aldıgın için bunlar olmadı keske evine almasaydın yorumlarına asla katılmıyorum!sakın bunu sebep görme tek sebep eşin gozun üzerinde olsun sessiz takip et ona göre hayatına tavrına sekil ver

aynenoyle aynılarını ben yapıyorum kendi evi gibi davranır evimde rahattır yani sizin umarım sonu sizi kıracak sekilde sonuclanmamıstır.

demhere Benim size naçizane tavsiyem arkadaşınızla dışarıda görüşmeniz evinizde ağırlamak istiyorsanız da eşinizin iş saatlerinde görüşün. Ne kadar arkadaşınızdan emin olsanız da arada şeytan var. İnşallah şüpheleriniz boşadır

Rouge ya iste gerçekten sinirli olmamın sebebi bu. Ben evlenirken bu adama hayatımı emanet ederek evlenmisim benim evime giren bir kadın seni bu kadar etkiliyorsa davranıslarından bu kadar rahatsız olmama sebep oluyorsa nasıl bir insanla evliyim ben o zaman ? Yazan arkadasları da haklı bulmamın bir yanı zamanında benzer seyler yasayıp bu yolu sanki eşlerine onlar açmış gibi hissetmeleri bende böyle hissediyorum malesef ama en büyük sinirim ona karsı güvenimi sarsması

zytngzlm çok ağır bir durum ama bu insan üzerinden ne kadar zaman geçse de unutamaz bu olayı. Neyse ki tez vakitte kurtulmuşsunuz

demhere Tabikide susma haklısın ve kendini savun birdahada açmayacak sekilde kapat bu tatsız konuyu.He birde dikkat et eşin kızın numarasını senin telefonundan alabilir adını tahmin edemeyeceği bişey kaydet.Erkekler malesef böyleler artık yapılarımı deyim nefislerimi deyim bilemiyorum. Bazen duygularıyla düşünüyorlar mantıklarını devre dışı birakabiliyorlar.Biz kadınlar daha akıllı ve mantıklıyız oyüzden bizim mantığımızla hareket etmemiz gerekiyor heleki böyĺe bişey sezdiysek.Benimde başıma buna yakın bisey gelmişti ama kadın eşime yan gözle bakıyordu eşim garibimin bişeyden haberi yoktu neyse olay cok büyümeden kendinden cözüldü.Belkide dualarım çözdü olayı cok şükür allahıma.Postlarım var hatta girip bakabilirsin canım

zytngzlm yaa çok çok fena allah kimseye yasatmasın 😲 bilmiyorum inanın cok ama cok sinirliyim esime karsı o tavırları ben mutfaktan cıktıgım an mutfağa gelmesi vs ben bunların tesadüf oldugunu da düşünmüyorum

demhere biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz o yüzden arkadaşım tatil amaçlı bir hafta falan gelir kalır bizde onu gezdirirdik. Kendisi bekar bir türlü evlenemedi ve benim hep iyi bir evliliği haketmediğimi düşünürdü hissederdim yani yakıştırmıyordu. Bir süre sonra eşimin bana olan yardımını ya da çocuğumuza olan düşkünlüğünü sürekli övmeye başladı. Mazbut aile kızı eşim geleceği zaman açık seçik giyinmeye ve beni şaka yollu aşağılamalara başladı. Bu son noktaydı zaten bana öyle davrandığını evimde kavga çıkardığını görünce kocam onu evden resmen kovdu. Bir daha asla evde kalmalı arkadaş almam. Kötü bi ders oldu

demhere ben anlıyorum ne demek istediğini ama bu bos bir duygu..ya biri sana hata yapıyorsa bu senin sucun olamaz ki?sen sebep olamazsın ki?bizim kadınlarımızın cogu hep kendinde bisey arar kendinize güvenin sevin ozguvenli olun.mesela eşimi tavlar düşüncesi ne ?eşin seni seviyorsa kimse tavlayamaz eşine sahip cık kimse tavlamasın diye bisey yok! bu cok kücük düsürücü bisey aslında. lütfen kendinize bunu yapmayın .eger eşimde aldatma düsüncesi varsa ama aldatmamıssa bile yeterli benim için bu sey oluyor aldatmayı düşünebilir ama ben engel oluyorum?ha yapmış ha istemiş aynı sey ya