- Düzenlendi
Kızlar merhaba hayırlı kandiller hepinize. Uzun zamandır kafamı kurcalayan birsey için fikrinizi sormak istiyorum. Biz eşimle 5 yıldır evliyiz onun öncesinde de 8 yıl birlikteliğimiz vardı yani cok uzun süredir birlikteyiz ve bir cocugumuz var. Birde cok cok yakın bir arkadasım var ama kardesim gibidir birlikte büyüdük. Esimden arkadasıma karsı ilgisi varmıs gibi birseyler seziyorum ama yine de direkt sizin kafanızda da algı yaratmamak için yeni olan bir olayı anlatmak istiyorum . Arkadasımın annesi hasta suan ve hastaneye gidecekleri için dün bende kalmak istediler ben de kanul ettim annesi sürekli hazırladığım oda da dinlendi zaten biz mutfakta arkadasımla oturduk. Esimde salonda kendi halinde takıldı ama ben cocugumu uyutmaya gittiğimde direkt mutfağa gitti oturdu bende gelene kadar. Dusa girdim yine aynı sekilde işim bitti tam cıkıyorken esimin sesini duydum ben dustayken mutfağa gelmiş muhabbet ediyorlar. Sunu da söyleyeyim daha önce bir olay daha olmustu ve esime onun benim arkadasım oldugunu bu ksdarbyakın davranmamasını ve cizgisini o göre çekmesini istediğimi söyledim. Arkadasımla iletişimi kesmeme sebebim arkdasımın hiç bir yanlısını görmedim benim davranısında sorun gördüğüm kisi esim. Size sormak istiyorum sizce ben kuruntu mu yapıyorum yoksa bu davranısları kafama takmam normal mi düşündüğüm seyde haklı mıyım?