- Düzenlendi
demhere Şimdi kuzum tamamen haklısın , kendimden pay bicicem sana , benim de yakın bir arkadaşım evime yatılıya geldi, biz gurbette olduğumuz için arkadaşlarım geldiği zaman genelde yatarlar bizde. 1 hafta 3 gün 5 gün neyse. Vee arkadaşım geldi eşim hep çocuğumla ilgilendi ben arkadaşımla rahat edebileyim diye çocuğu uyuttu cocugu parka götürdü. Ve eşim asker. Bir gün evde birgün çalışıyor 24 eve geldiği zamanda uyuyor. Eşofmanla otururken bile yayıla yayıla değil de daha çok kendisine dikkat ederek oturdu. Ve eşim banyosunu bile herkes yattikdan sonra yapardı öyle dikkat ederdi. Eğer benim işim varsa içeride eşim içerde arkadaşımla oturmadı balkona çıktı balkonda sigara içti balkonda telefonda birşeyler izledi gibi gibi ve arkadaşım bende 9 gün kaldı. Ben çok rahat ettim eşim tarafından ve genelde de ediyorumm çünkü bu hissiyati veriyor. Ve genelde de arkadaşlarimi çağırırım yatılıya gelmelerini çünkü eşimi biliyorum ve uyarmama gerek kalmıyor, diyelim ki uyardım çünkü bir sefer uyardım uzanarak televizyon izlemişti bir daha yapma bu hareketi diye bir daha yapmadı 😂 yani sen eşini uyardigin halde eşin o davranışlara girdiyse esinin zihniyeti bozuk demektir. Ve sen yokken oturup konuşmasi da çok yanlış. Haa şey olur kendisini bilir saygı çerçevesinde yanlız kalmasın diye konuşmuştur amaa ben yine de istemezdim diyelim konuştu uyarmissin bunun üzerine yapmaması gerekirdi bu konuda eşin çok haksız. Veee sana ayıp etmiş. Kii kaldı ki kahveler icelecekk bilmem nelerr eşim bu harekete girmez. Sabah sabah ne kahvesi acaba buuu sorun tamamen eşinde.