Kızlar korona olan varsa aranızda ve ya çocuğu falan bu hastalığı geçiren varsa yazsın lütfen normalde ateş kaç gün devam eder
Eskiden ben de hastalanmıştım ama ateşim sadece 2 gün olmuşdu

Sahra5 benim esim 2 kere oldu ilkinde ates yapmisti 1 kere surmustu halsizlik vardi.2. Gecirdiginde sadece halsizlik ve burun akintisi grip gibiydi

Sahra5 Benim kızım 4 aylıktı covid olduğumuzda. 4 gün hiç normal seyretmeyen düşmeyen ateş durumu yaşamıştık. Ne yapsam düşmüyordu, şurup da fayda etmiyordu.

zarifhanim cumartesinden bu güne kadar hala ateşi var gece fitil vermişti dokyorlar o biraz yardlm etti ama yine yüksrliyo

Sahra5 Canım çok geçmiş olsun biz de 1 yasken geçirmiştik ateş ve öksürük olmuştu ama 3 günde gitmişti

Sahra5
        Canım cumartesi 8 aylık oğluma covit teşhisi konuldu ve ben cuma gününden ne fitil ne calpol denemediğim şey kalamdı ateşini 39 aşşğı düşüremedim
        Herneyse doktor oğluma yatış istedi ama ben buna çok karşıyım neden
        Ben evde tedavi istedim doktor antibyotikle geçiremezssin dedi madem öyle yatışı yapılma benim bebeğime kortizonu basıcaklar ve ben bunu hiç
        İstemiyırum ama ben ısrarla aldım antibiyotiği ve dolven şurup aynı gün ateşi düştür bir buçuk gün sınra hiçbişeyi kalmadı çok şükür aguamentin 200 lük verdi geçmiş olsun evet doktorlara saygım sonsuz ama biz anneler evlatlarımızın dilinden daha çok anlıyoruz ❤️🤲🏼