Bsrkaya şimdi seni bebeğimmmmm hayatımın kremiyle tanıstırıcam tek bir vücut ürünü kullanma hakkım olsa aglayarak bunu secerim 😍😍yıllardır burda da övüyorum bak sür pijamalarını cıkar o koku pijamalarında vücudun 3 gün bebek gibi koku gitmiyor süper bisey 😍😍🤩🤩🫧💧💘🌸

Rouge kızzzz durr yetişemedimmm hepsine yazmaya 🙈 çocuğu uyutup geliyorum hemenn 🌷🌸

Rouge yaa 😂😂😂 hayatta en sevmediğim, sorduğum sorular içinden birinin seçilerek cevaplanması ,az önce trendyoldaki bir satıcıya 2 soru sordum birini cevaplamış. Keşke ona da hepsini cevapla yazsaydım 😂😂

Nietzsche Ahahaa çok mantıklı bir isyan çabuk hepsine cevap verrr 😅😅 keşke yazsaymissin kizz 😂

Nietzsche Doğum için hazırlıklara başlamadım 🙈🤭 aslında başlıyorum ama doğum için değil, küçük kıza eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum. Mesela çocuk odası aldım. Dolabimiz yoktu. Bizim gardropu kullanıyordu hanım kız ee şimdi iki kardeş olacaklar , yer yok oda yaptık inşallah gelirse minik oğlanin kıyafetlerini asıl o zaman ütüleyecegim ve asacağım, ekimin sonu gelir dedi adam ellerinde yokmuş yeniden imalat ediyorlar. Sadece alacaklarimi aldım hastane çıkışı bebek giysisi falan. Biberon odur budur zaten bizim kızdan kalma var, bide bizim kızın küçüklük lerini de atmadim unisex olanlari ayırdım oğlana giydircem 🤭😂 kışın kim gorcek zaten 😂 isim “EREN” Düşündüm 🤗 sence nasıl 🫠 Gülderen Eren 🌸

Rouge Nivealari biliyorum da the body shop markasını hiç kullanmadım nedense de o markaya uzağım ben yaaa 😂😂

Rouge Ahh ardl’mm ahhh kuvetimiz oldu daa biz mii yapmadıkk 😂 şimdi nasıl canım çekti yok küvet tozu dahi atmiss yicem yaaaa 🙈 ama bil bakalım benim neyim eksikkk 😂🧐

Rouge Sana bişey soyliyim mi Hawallan kukui kremi sipariş veriyorum aradığım krem buymuş 🫠 ben normalde crem.co veriyordum oda çok iyi ama çok kokusu olmuyor. Nemlendiriyor. Ama bu bana da efsane bir ürün gibi geldii baksana kabından belliii ben kokuların kraliçesiyim diyor bildiğin 🫶💞

Rouge Houlldedouche nerden bulabilirim kizz bir tek senin postuna özel attım dediğini bunu almam lazimmm sjsjss kaçırmamam lazımm 😂 ben bu ürünü bizim mağazalarda hiç görmedim görsem muhakkak alırdım bence bu turkiyede yoikkk 🤷🏻‍♀️

Bsrkaya ay kolay gelsin oda işi zor ve sıkıcı bana göre. Ben çok önceden yapmıştım. Doğum hazırlığı dediğim aslında şu ıvır zıvırlar ya 🤦‍♀️ hediyelik,kapı süsü ,oda süsleme falan . Ben şuan onlarla uğraşıyorum pijama seçimi vs. Çok sıkıldım ama bitirdim gibi . Gülderen kızın ismi mi ? Uyumlu olmuşlar ama ben sırf uyumlu olsun diye isim seçmezdim . Gülderen kayınvalide ismi mi ? Yine hepsini cevapla 😂

Nietzsche kızzzz durr Allah seniii 😂 ben uyumlu olsun dedim yaaa bide direk hamile kalır kalmaz Eren dedim 🧡 hediyelik bakmadım inan ki daha biraz daha kısa doğru bakayım diyorum fiyatlar iciinde uygun olur. Kapı süsü makrome Eren yazdiriyorum oda süsleme şuan bakmadım daha pijama seçimim ilk kizdaki giydikleri mi giyeceğim sonra hepsini atacağım, kayinvalidemin ismini koyduk , eşimin annesi 16 yaşında vefat etmis o yüzden sevgililik donemimizde direk Gülderen koyucaz dedik 🌷

Bsrkaya kız sen karıştırdın ay sırrımı anlamadın o degil ki asagıdaki ürüne dedim ben