Ee daha daha Nasılsınız 😅
Nietzsche Doğum için hazırlıklara başlamadım 🙈🤭 aslında başlıyorum ama doğum için değil, küçük kıza eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum. Mesela çocuk odası aldım. Dolabimiz yoktu. Bizim gardropu kullanıyordu hanım kız ee şimdi iki kardeş olacaklar , yer yok oda yaptık inşallah gelirse minik oğlanin kıyafetlerini asıl o zaman ütüleyecegim ve asacağım, ekimin sonu gelir dedi adam ellerinde yokmuş yeniden imalat ediyorlar. Sadece alacaklarimi aldım hastane çıkışı bebek giysisi falan. Biberon odur budur zaten bizim kızdan kalma var, bide bizim kızın küçüklük lerini de atmadim unisex olanlari ayırdım oğlana giydircem 🤭😂 kışın kim gorcek zaten 😂 isim “EREN” Düşündüm 🤗 sence nasıl 🫠 Gülderen Eren 🌸
- Düzenlendi
Bsrkaya ay kolay gelsin oda işi zor ve sıkıcı bana göre. Ben çok önceden yapmıştım. Doğum hazırlığı dediğim aslında şu ıvır zıvırlar ya 🤦♀️ hediyelik,kapı süsü ,oda süsleme falan . Ben şuan onlarla uğraşıyorum pijama seçimi vs. Çok sıkıldım ama bitirdim gibi . Gülderen kızın ismi mi ? Uyumlu olmuşlar ama ben sırf uyumlu olsun diye isim seçmezdim . Gülderen kayınvalide ismi mi ? Yine hepsini cevapla 😂
Nietzsche kızzzz durr Allah seniii 😂 ben uyumlu olsun dedim yaaa bide direk hamile kalır kalmaz Eren dedim 🧡 hediyelik bakmadım inan ki daha biraz daha kısa doğru bakayım diyorum fiyatlar iciinde uygun olur. Kapı süsü makrome Eren yazdiriyorum oda süsleme şuan bakmadım daha pijama seçimim ilk kizdaki giydikleri mi giyeceğim sonra hepsini atacağım, kayinvalidemin ismini koyduk , eşimin annesi 16 yaşında vefat etmis o yüzden sevgililik donemimizde direk Gülderen koyucaz dedik 🌷