Gelin hele, offf moralim bozuk yaa bak simdi dun esim biraz gec geldi bende hazirlanmistim gece icin neyse oldu biseyler ilk pozisyonda cok iyiydim hatta sabaha kadar boyle yapalim dedim ama birkaç dakika sonra öyle bi kuruluk olduki hangi pozisyonda yaparsak yapalim islanmadim bian once bitsin dedim canim aciyodu artik sizce bu kurulugun sebebi nedir zaten dogru duzgun zevk almıyorum tam guzel guzel giderken birden kurudu
Kizlar kızlar
Askkadini ayrica ria takicagim icin ve enfeksiyon oldugu icin bende ilaca baslicam totalde 20 gun yapamicaz bu gece son gece ne surebilirim sizce kuruluk baslayinca
Kayganlaştırıcı zeytinyağı prezervatif
Seç beğen
Askkadini bende de oluyo ara sıra ya. Doktora daha gitmedim. Şimdilik jel kullanıyoruz.
rabigul25 zeytinyağı olur dimi aklima geldide
blackhoney ben gidicem hem su g noktası dolgusunuda bi konuşayım
Rouge deniycem teşekkürler onceden daha uzun surerdi boyle sorunum olmazdi ama yarim saatede kurumazki
sadbarbie yok yaa bence deil bosalma esnasinda insan titriyo cunku hemde zevkin doruklarina cikacanki bosalican oyle aman aman zevk almadim
Askkadini git yavrum bize de haber et. 😘
rabigul25 denedim gene olmadi yaa dun kondom getirdim takti hala kuru sonra kondomun ustune zeytinyağı koydum gene kurudu bidaha doktum gene kurudu dedim artik akit sunu bitsin o neydi yaa iliskiden sogudum
Rouge ilk defa boyle bisey yasiyorum iki gundur cok kuru yaa napcam ben dun bidaha denedik onceki gunden daha beter bastan sona kadar aci cektim bunun on sevismeyle alakasi varmidir acaba esim artik hic on sevismeyi yapmaz oldu söylüyorum da ama anlamiyo