SelamCanimBenAmcanim ben sadece mikrob sütümden bebeyme geçer sandim yaşim küçük okul okmadim benim hiç arkadaşım yok ben hiç bir şey bilmediyimden sordum
Oral hakda
Yildiz3zz takma aşkım böylelerine laf anlatamazsin hayatlari hep milleti eleştirmek başka bı b*k bilmezler
hurremmke benim yorumumda seni ilgilendirmez.
Yildiz3zz tabi trol
hurremmke kız hayatımi hemen nasıl anladın öyle. Komik şey seni 😂
SelamCanimBenAmcanim bir eleştiriyi bile kaldıramıyosun burda işin ne ?
- Düzenlendi
hurremmke eleştirmene cevap vermem kaldiramadigim anlamina mı geliyor ? Sen normal değilsin. Ayrıca bura eleştiri platformu mu ? Eleştiriye açık olmayanlar gelmesin mı 😂
SelamCanimBenAmcanim hayr ya yemin ederim ben post açsam herkes kötü davraniyo😔
hurremmke çok sagol canim
Yildiz3zz ay tamam ya bişey demedim sana kaç yaşındasın sen
SelamCanimBenAmcanim gözümü devirerek okudum su cumleni ya sicndjdd burası bir tartisma biseyler hakkinda konuşmak fikir alıp verme uygulamasi bunu ilk önce öğrenmelisin. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir
hurremmke sen fantazi önerileri al başka yerlere zıplama canım. Ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Aranıyor gibisin
Yildiz3zz tamam canım sana kocanla mutluluklar 😊😂
SelamCanimBenAmcanim çok iticisin bu kadar kötü kalpli olmak seni yormuyor mu? Acıdım ailene onlara bu hayatta başarılar
SelamCanimBenAmcanim bı b*k bildiğin yok isjdjdndjddb bu arada ben eleştiriye ve yoruma açığım sanada tavsiye ediyorum bu dediklerini hiç kaale almadım
- Düzenlendi
hurremmke ahahhaha kız sen çok dizi izliyorsun herhalde kendine acı ruh hastası 😂 beni senin gibi hastalar yoruyor😂
- Düzenlendi
hurremmke çok b.k yedin herhalde ağzından düşmüyor 😂 iki lafından biri bok
SelamCanimBenAmcanim ağzımdan çıkan kelimeler karşımdakine göre değişiyor 😂 üslup düzenine uyuyorum işte sayın avukatim sicjsjbfidbcnfjjd