Oral haqda başqa sorum var yeni dogum yapdim süt veriyorum bebeyme oral yapmam ona zarar verirmi?
Oral hakda
Yildiz3zz kime oral yapacan anlamadm
Avakadobuu kocasına galiba.
mca evet kocama
Yildiz3zz Allah aşkına sen bizim aklımızla alay ediyorsun gerçekten bak bütün postların saçma sapan kocanın sana dokunmamasından kadın gibi hissetmemekten dert yanıyordun şimdi de üst üste 2 oral postu saçma saçma sorular verdiğimiz cevaplara bile dönüş yapmadan yeni post açıyorsun. akıl var mantık var senin oral yapmanla bebeğini emzirmen ne alaka nasıl bir zararı olabilir bunun bebeğe
310323 hayr benim agizimdan bebeye mikrob gider sütme
Yildiz3zz diye sordum
Eşin duş alırsa temiz olursa mikrop kalmaz o gelen sıvı pis değil sperm de pis değil bazısına ne kadar iğrenç gelse de
mca galiba
Yildiz3zz ağzındaki mikrobu bilemem ama beynindeki mikrop giderse vay o bebeğin haline !!!
SelamCanimBenAmcanim neden hemen lincliyosunuzki bilmeyerek soru sormuş herkesin aklı her şeye yetecek diye bir şey yokki fake olduğunu yada saçma sapan post açtığını soyluyorsaniz girmeyin postuna şikayet edin
hurremmke avukatı misin ? Ayrıca linclemedim sorduğu soruya hakettigitbir cevap verdim. Size ne ?
SelamCanimBenAmcanim üslubunuz her şeyi açıklıyor bir baskasinin beynine laf edeceğinize veya hemen bir yorumu kabul edemeyip avukatimisin gibi klişe bir laf edeceğinize dönün kendinize bakın.
hurremmke hizmetçi kostümünü giyin ve git burdan. Benim üslubum seni ilgilendirmez.
SelamCanimBenAmcanim avukat kostümü giyeceğim shxsjxjjxjc benim fantazi kostümümde seni ilgilendirmez skcnjsndd