Boya
Yeni taşındığım evden çıkıyorum 1 ay oturdum bitmek bilmeyen sorunları var bide yeni bina neyse gideceğim evin duvarları bu renkte sizce nasıl hoş mu bütün bina böyleymiş ve başka renge boyamıyorlarmış
Deleted_12 aslında hoş ama eşyalarınızın uyumu nasil onemli olan o 🙂
gshande beyazlı siyahlı ve gri rnk
Aşkoo senin de sorunlar bitmek bilmiyor sürekli taşınmak ayrı dert eşya seçmek ayrı dert sgdj
muhteşem bir renk. bej + ahsap tonlarıyla tam bir pinterest evi olur 😌 sizin esyalarınız siyah gri ağırlıklı ise uyumsuz durabilir bence. amaaaan kız boşver allah sağlık huzur versin duvarın rengi de uymayıversin inan hiç önemli değil
Elisam2022 He ya
Deleted_12 kız niye taşınıyorsun
Deleted_12 bence açık renk seç aydınlık olsun bu renk bir zaman sonra yorabilir
Deleted_12 kıız genemi taşınıyorsun😮
Yasak_elma He ya sorma hiç bitmiyor derdim bi rahat oturamadım
Afrodit aşko ben açık istiyorum ama bina böylyemiş başka renk boyamıyor ev sahibi
Deleted_12 Aman bu sefer cok dikkat et yeni aldigın oturma grupları parcalanmasın gene😀
Yasak_elma vallah bende ondan korkuyorum daha oturamadım bile üzerinde parçalanırsa gene kafayı yerim diğerleri zaten n1 aylıktı yeni almıştım taşınırken cart diye gittiler ünite falan şimdi çıkmakta istemiyorum bidaha olur diye
Deleted_12 1 aylık mobilyayı nasıl parcaladılar anlayamadım.Bizlerde cok taşındık ama öyle bisey yasayan görmedim
Yasak_elma aşko ben nakliye tutmadım kocadan dolayı kocamla babası taşıdılar eşyayı ondan kırıldı buzdolabım çamaşır makinam çizilmiş durumda
Deleted_12 bu sefer tutarsınız inşallah aşko
Yasak_elma kocam tutmuyor cok istiyor diye🤦♀️
Deleted_12 Cok istiyorsun diye neden tutmuyor anlamadım
Yasak_elma aşko para cok istiyorlar diye tutmuyor kendim taşırım diyor cimride degil ama değişik adam