• +18
  • Tatmin olma

Merhaba Happy Kids’ten geliyorum eşim uzakta ve kendimi tatmin etmek istiyorum buraya gelene kadar da hiçbir şey bilmiyormuşum onu anladım klitoris g noktası vajinal boşalma hatta fışkırma ne bilenler lutfen beni aydınlatın evime döndüğümde eşimi şaşırtmak istiyorum maalesef cilveli birisi değilim kendimi geliştirmek istiyorum yardım lütfen

Deleted18 yok yani benfe ilk geldigimde agzım acık kaldı 😁 bende bura sayesinde toparlandım

Bende yeni katıldım az çok bilirdim kendimi geliştiriyordum bir şekilde ama bu kadar geniş değildi hayal dünyam bazen şok oluyordum bazen kendimi gaza getirip kocama yürüyordum yürüyorum 🤭

piyangobileti bende 4 gündür peride ,deyim azim açık okuyorum . Kendimi cinsellikte 1 numara sanardim meğersem 10 yıl geriden geliyomuşum😂😂

• mca bunu yanıtladı.
    • mca bunu beğendi.

Monotonluktan çıkın öncelikle. Mesela her ilişki öpüşme ile başlayıp direkt sekse mi geliyor? On sevişmeyi uzatın bu sefer. Mesela degisik pozisyonlarda oral yapın birbirinize. 69 yapın en güzeli. Degisik fantezi kıyafetler al kendine, hafif makyajlı ol. Çekici parfümler sık bir de. Hafif bir müzik eşliğinde kucak dansı ve twerk. Sonrası ver odunu yansın 🔥😂