Kızlar günaydınnnnn , size sabahın 06.58′inden yazıyorum 😂
Hayatta kuralcı olduğunuz konular varmıdır ?
Katı kurallarinizin olduğu çevrenize ya da eslerinize karşı , partnerinize karşı . İnce cizgilerinizin olduğu şeyler varmı dır ? Var ise bunlar nelerdir ?
Haydi şu post bir dolsun taşsın da görelim bakalım kimler nasıl . Cinsellik postlarinin yanı sıra biraz da bunları konuşalım. Herkes cinsellik postu açar olmuş 🙄
KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .
Dogruu43 Günaydın 😀 sabahın 7:39 unda sana cevap yazıyorum 😂😂
Ben çok kuralcı değilim aslında ama rutinlerim var diyelim. Mesela ev toplamadan yatmam, evi düzenlemeden bir yere gitmem gibi gibi… her duşta saçı 2 kere şampuanlamak ince çizgim 😅 ve cocuklarıma da aynı şeyi uyguluyorum 😂
Ev de her şey yerli yerinde olmalı, eşimle ben dağınıklığa hiç gelemiyoruz, hemen evi toparlayıp düzenliyoruz. Evime aniden misafir gelse evim hep temiz düzenlidir yani.
Ve en çok önem verdiğim, dikkat ettiğim şey bakım, her gece bakımımı yapmadan yatmam. Uykusuzluktan ölsem bile gecenin 2si 3ü bile olsa o bakım yapılıp yatılacak. 😂 ve diş fırçalama konusunda çok dikkatliyim. Cocuklarim bile alıştı artık. Her gece yatmadan diş fırcalama seanslarımız oluyor ailecek 😅
Sedaa maşallah canım
Dogruu43 Kural mı takıntı mı bilmiyorum ama Evden çıkarken asla evi dağınık, mutfakta 1 bardağı dahi tezgahta bırakıp çıkmam. Akşam yatmadan önce mutlaka evi toplar öyle yararım. İşten geldiğimde ya da eşim işten eve geldiğinde hiç bir şekilde ellerimi yıkamadan ya da eşim ellerini yıkamadan bir yere ya da kendime dokundurmam. Yemek saatlerinde hep birlikte yemek yiyoruz bu annemden gelen bir kural kızıma göre kendimizi ayarladık aynı saatte hep birlikte yemek yemek kuralım oldu. Ev de çok kurallarım yok ama öğretmenim iş hayatında kurallarım var maalesef 😁
Bsrkaya evet bende o konuda kuralcıyım en geç 9 buçuk da yatarlar 😂
Ask_hosmus aynen benim de 8.30 en geç 9.30 da uyumuş oluyor
Dogruu43 benim pek fazla kuralım yok tek kuralım çocuklarımın gece uykusuna geçiş saatleri , yani bizim annelerimiz gibi atlet kuralım yok asla da olmadı 😂 ya da illa ki yemek yicek diye peşinde koşmam acıkan çocuk ister ,sadece eşim burdayken akşam yemeğine hep beraber otururduk, yani eşimin işten gelmesini muhakkak beklerdim bazı durumlarda çocuklara yedirirdim mesela çocukların uyku saatinden sonra gelmesi gibi, ev temiz tutmaya çalışıyorum ama 3 çocukla dağınık oluyo sürekli🥴🥴😂
Ayy asla kural ve takıntısı olmayan ben yorumları gözüm yaşlı okudum 😂😂😂
Ben ne kadar kuralcı olmaya çalışsam da bazen tutuyor bazen tutmuyor evet kızımın uyku saatine yemek saati vs dikkat ediyorum ama onun dışında eşimde bende çalışıyoruz kızımda bizimle beraber geliyor evi bazen dağınık bırakıp çıkıyorum bazen toplayabiliyorum bazen akşamları yapıyorum temizliğimi ama eşim fazla dikkat etmiyor bu konuda tartışırız biraz yani ben hep düzenli dursun sürekli ordan oraya yetişmek zorunda kalmiyim diye uğraşırım eşim de o an bişey hazırlıyorsa hiç dikkat etmiyor tabş bu durumda yine yorulan ben
Dogruu43 ayy ben kişisel alanlara çok dikkat ederim. En büyük ince çizgim odur. Kendi kişisel bakımımı yaparken eşimin beni görmesini asla istemem. Nolcak ya falan dese de izin vermem kimsenin de kişisel temizliğini görmek istemem😂 kocam bile olsa😬 küfür sevmem. Küfür edilince damarlarım atıyor. Duş almadan uyuyamam en azından boyundan aşağı bir su dökerim. Evimi ve bedenimi daima temiz tutarım. Bedenini temiz tut olum gelir. Evini temiz tut misafir gelir demişler 🌼🌼
Ask_hosmus ya nasıl uyutuyorsunuz benimkiler asla uyumuyor 😢 dün gece 2 de uyudular😞
Bsrkaya ya aslında cocuklar anne babalarından ne görürse onu yapmak istiyorlar. Biz eşimle diş fırçalarken cocuklarda görüyor hep. Bizde yapıcaz bizde yapıcaz diyorlardı. Onlara da diş fırcasi aldık 😅 sabah kahvaltidan sonra, öğle yemeginden sonra ve gece uykuya yatmadan önce bizden önce cocuklar koşuyor banyoya diş fırcalamak icin. Cok eğlenceli geliyor onlara 😂 ha birde gece uyku saatinde kuralcıyız eşimle, saat 10 da yatağa yatar uyuruz 😂 eşim ve cocuklar hemen uyur zaten. Ben hemen uyuyamam. Onları uyuttuktan sonra ben evi toparlayıp duş alıp bakım yapar öyle yatarım 😂