• Muhabbet
  • KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .

Dogruu43 kural diyince ben ya ben cok kuralcı düzenli planlıyım ama bu hastalık seviyesinde saysam bitmez bir kac tane söyliyim😂
••günde 3 kez diş fırcalanır eger dısardaysam cantama mutlaka diş için sular varya adını unuttum onun olması gerekir gittigim yerde agzımı calkalarım
••kural 2 acık giydin yanında arabanda yedek üstün olucak en ufak kir lekede degişicek yedek olarak yanıma leke cıkarıcı mendil yada kalem alırım
••kural 3 kıyafetler sac bas her zaman jilet gibi olucak eşimin de cantada bir parfüm bir deodorant birde deodorant mendil olucak terledigim an silip yeni yıkanmıs gibi kokmam zorundayım üstüne de deo tazelenecek bu liste uzar gider eve geciyorum biraz da
••bizim evde asla tabaksız elde bisey yenmez krize girerim misafir cocugu bilmem ne asla ve yemek masasında yenicek
••perde halı bozuk yamuk yumuk duramaz
••dısarı ayakkabısıyla bir cm içeri girilemez
•• her bir eşyanın düzenli yeri var alınan sey yerine koyulucak
••her hafta dip köşe koltuklara kadar temizlenecek mis kokucak
••kapımı açtığın andan itibaren cicek kokusu yüzüne şak diye vurmalı elbise dolaplarım vs açtığın an yüzüne temizlik çiçek kokularnı şak diye vurmalı
••hersey rengine göre dizili olmalı beyaz çoraplar bembeyaz dizili olmalı sadece siyah ve beyaz corap kullanılmalı baska renk göremezsiniz
••elbiseler yıkanır ütülenmeden yerine konmaz
••iki çamaşır sepeti vardır renkli beyaz herkes kıyafetini kendi ayırarak atar
••eşim evi dagıtamaz ki o da benim psikopat allahtan 😂
••ayakkabı ayakkabı üstüne konmaz hepimizin ayakkabı dolabı var birde aparat var sekilli koymak için oraya yeniden konur ve her önce silinir ayakkabılarım yeni gibi altı üstü heryeri cünkü her eve geldigimde siliyorum bembeyaz evim dolaplarım kirlenemez
••market alısverisi sonrası hersey tupper mı ne onlara konur yıkanır kurutulur o sekilde yerlestirilir herseyim kapalı saklı düzenlidir açtığında karmasa asla olamaz
••Hersey son kullanma tarihine göre dizilir hatta makyaj odamdaki makyaj ve bakım ürünleri de dahil
••eller bakımlı tertemiz dişler her zaman bembeyaz olmalı
••saclar ayrı tertemiz çiçeksi vücut kıyafetler ayrı güzel çiçek kokmalı arkamdan güzel kokular yayılmalı
••vücut parlak nemli yumusacık olmalı kuru cizik vs olmamalı ..yoruldum kestik

Rouge bu tartışmayı sabitledi.

Sedaa 10 da esin uyuyor mu ? Kizzz 10 çok erken yaaa 😂

Rouge Ardleeeee bunların hepsini sen yapıyorsun biliyorsun demiiii 😂😂 pekiii bu süreçte yinee enerji kalıyor mu yoksa yatağa atılıp gidiyor musun 😂 dicem amaa sende çocuk yok kii , o yüzden yapabilirsin tabi birde çocuk olunca görecem seniii shsjshj

Bsrkaya çocuk konusuyla kendini kandırıyorsun biliyorsun demi😂ben her zaman böyle olucam annemin kızıyım ben 😂kac çocuğu oldugu halde böyle benim gibi biliyor musun ve hala bebek gibi. bana cocugun olunca diyorlar ama kendilerini kandırıyorlar vallahi benim onlardan cok cocugum var bak benim kardeşlerim hep bendeler bir tanesi de kücük herseyini ben yapıyorum onun dısında kac işte calısıyorum ben kimse bilmiyor ben 4 den fazla iş yapıyorum tam sayı vermicem yardımcım kimsem yok tek basıma her ay kac cocugun sorumlulugunu alıyorum bir bilseniz ordan oraya kosuyorum evde bir cocuk bakmak inan benim için cok daha kolay olur o zaman daha cok seye yetişirdim bana böyle dediklerinde sasırıyorum benim yerimde olsalar kafayı tırlatırlar bir cocuk mu bana zor bunlar içinde ?ki yaptıklarımı bilenler cocuk yap otur diyor dışardan duyanlar da cocugu olunca bisey yapamaz sanıyor .enerjim var cünkü ben böyle büyüdüm bunları yapmaya çalışsam yorulurum ama ben böyleyim böyle yetiştim bunları birgün yapmasam depresyona girerim tam tersi o zaman pert olurum

MedavikPastam ben bunları yapmak için yapmıyorum ki ben buyum bunlar benim için rutin ve olması gereken beni iyi hissettiren seyler birgün yapmasam yasama sevincimi aklımı yitiririm yapıyorum ve kendimi iyi hissediyorum zor gelmiyor ki yıllardır yapıyorum hergün yemek yemek gibi bisey benim için ama böyle olmayan biri yapamaz yorulur aslında bunları düzenli yapsanız hayat daha cok kolaylasıyor görürsünüz düzenli kalıyor hersey

Dogruu43 gerçekten yıldık milletin kocasının yatakta yaptıklarını dinlemekten normal sohbeti arar olduk
          Ben çok kuralcıyım ama katı değil. Kurallar sınırlar sevmediğine iyidir ama sevdiklerine kalın duvar çizmemeli. Ben paylaşmayı pek sevmiyorum eşyalarımı kıyafetlerimi kimseyle paylaşmam eşimle de çoğu şeyimiz ayrı evde herşeyden çift bulunur, evli bile olsak özel alana saygı duyarız yapımız aynı zorlanmıyoruz eşle küfürlü konuşmam konuşanları hayretle okuyorum saygı sevgi bakidir gurbetteyim herşeyim eşim oldu çok seviyorum💕 mesela evde birşeyin eskisi bitmeden yenisini alırım yedeklemeyi severim, titizim evime temizliğime kv karıştırmam mutfağıma çok sokmam sadece anneme güvenirim evimi emanet edebilirim başkasının yaptığı temizliği beğenmem, evde az öz eşya seviyorum düzeni seviyorum herşey yerli yerindedir, yeniliği teknolojiyi kullanmayı çok seviyorum yeni ne çıkmış takip ederim genelde alırım, alışverişi hep trendyoldan yapıyorum mağaza gezmeyeli yıl oldu,🤭 bakımı makyajı çok severim kadın dediğin güzel kokmalı bakımlı olmalı 😇

Ask_hosmus biri 9 aylık diğeri 2. Kızım 2 yaşında ama ben ömrümde böyle çocuk görmedim. O kadar zor kiii resmen hergun dua ediyorum Allaha. Ben kimseyi kinamadim nasıl böyle bir çocuk bu allahim diye 😮‍💨😔 çok zor bir çocuk coook konuşmaz yemek yemez çok hiperakfif😫

Nurtrhnx1 kız inşallah ya valla ben inanamıyorum yani etrafında fır dönüyorum ben babası ailemiz offf

Bsrkaya eşim sabah 6 da kalkıp işe gidiyor , birazda uykuyu seviyor ya 😂 aslında cocukları uyutmak için gidiyorlar ama eşim cocuklardan önce uyur, 🤣 bazen bana der, cocuklar uyuduktan sonra beni uyandır diye. Bende uyandırırım ,mutfakta bir şeyler atıştırıp meyve suyu ya da soda içerek sohbet ederiz. Ya da salona geçer, tv den film açar izleriz. Ama genel olarak mutfakta otururuz. Cünkü salon eşime rahat geliyor, rahat durmuyor 😁🤭 saat 1 e kadar otururuz, film izlediğimiz zamanlar saat 2 bile oluyor. Tabi hergün böyle degiliz. Bazen bende yorgun oluyorum. Bende saat 11 de yatip uyuyakalıyorum 😂

Sedaa aynen yaa insan bazen yoruluyor erken yatiyor