Dogruu43 bir dönem sigara konusunda aşırı katıydım yanımda asla içilmezdi bu sebepten kavga etmişliğim bile var. Şuan sadece kapalı ortamdaysak ya da dumanı bana doğru esiyorsa problem ederim. Tanıdıklarım duman bana doğru esiyorsa hemen yer değiştirir. Evimde içerideyse asla içirmem. Apartmandayım ara sıra ev leş gibi kokuyo hangi daireden geldiğini bilsem dayanıcam kapısına
KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .
HurremSultan o zaman erken yatırıp erken kaldırıcaksın kuzum , pazartesi sabah erkenden kaldır onu 7 buçuk gibi , markete gitmeyi seviyorsa sabah ekmek almaya gidicez de onun uykusu açılır zaten , öğlende dediğim gibi 12,1 gibi uyur zaten kendi , akşamda hadi yatağa diceksin , rutin oluştur, en fazla 1 hafta zorlanırsın aşko, bak ben hepsini 9 yatırıyorum geri kalan zaman benim , biri hamak beşik de diğeri ayağımda diğeri de yanımda oluyo 9 dedin mi yatakta oluyoruz karanlık oluyo oda TV falan yok , sessiz sakin, o yüzden nerde sabaha kadar uyuyorsa oraya gidip yatırıcaksın , dediğim gibi pazartesi erkenden uyandır ve sende rahat et , inan bana kocaman bir ohhh çekiceksin , küsme huyu benimkinde de var ama hemen gidip gönlünü alıyorum, alıyorum ki alışkanlık haline gelmsin , bu şekilde ne senin ne eşinin ne de çocukların uyku kaliteniz olmuyo , kendine gel ve pazartesi zorda olsa uyandır o kızı 😂😂
Rouge evet kesinlikle öyle şahsen bende böyle olmak isterdim ama kesinlikle olamıyorum çünkü ben hicbirsey yapmasam dahi telefonla bile ilgilenmesem uyurken dahi bir insan yorulabilir mi vücudum her an yorgun iş yapsam da yapmasam da kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama ona rağmen evimde duzenliyimdir ama dediğim gibi senin anlattığım gibi olmak istediğim halde kesinlikle kendimde bu enerjiyi bulamıyorum
buzdankalpler sigara konusu bayağı rahatsız ediyor öyleyse. İyi ama çevrenin de bunu bilip ona göre davranması güzel birşey rahatsız olmak zorunda değilsin çünkü 🌸 peki daha önce hayatında hiç sigara kullanmisligin var mı ?
Dogruu43 böyle zamanlar bana da oluyor bazen cok yorgunsun ve elin biseye gitmiyor cok normal ki ben o kadar yogunum ki kafa olarak ve bedenen beni gormeniz lazım nasıl herseye yetişiyorsun dersin burdakiler cocugun olsa görürüz diyor ya onlar tam tersi cocuk yap da biraz rahatla diyorlar ama ben kendime birgün vakit ayırmasam enerjim kalmaz yorgun olurum bu kadar karmasının içinde kendimi unutmuyorum eger sen kendi degerini bilmezsen kendin için bisey yapmazsan hayat enerjin kalmaz uyanmak için bir sebebin olmaz sebep sadece cocugun eşin olur ama istek heyecan hayat enerjin hic bir zaman olmaz her insanın kendine vakit ayırması gerekiyor kendine deger vermesi gerekiyor hayatına cevresine ve kendine verimli olması için .ne olursa olsun herseyi durdurup 1 saat kendime vakit ayırıyorum neyi seviyorsam onu yapıyorum onun dısında kendine baktıgın zaman sacın kokun sana kendini iyi hissettirdigi zaman evde ellernle kosar temizlik yaparsın bir gram yorgunluk hissetmezsin
Ask_hosmus Kız bedavadan uyuku eğitimi verdin ya😂
Dogruu43 mesela maskesini sürüyorsun o kuruyana kadar süpürge temizlik artık neyse yapıyorsun sonra banyoya girip banyoda yıkamıs oluyorsun maskeni o anda vücut ve yüzüne peeling yapıyorsun 1 dakika sürmüyor peeling yapana kadar sac masken kafanda bekliyor hepten durulanıp dusta bebek yagı sürüp tekrar durulanıp çıkıyorsun iki fıs parfüm tamam bitti bunu aynı anda yürütmeyi planlayabilirsin kendine göre
Rouge burdakileri bilmem ama ne kadar koşarsam koşayım hiçbişeye yetişemiyorum oyun oyna kştap oku yemek falan derken cuuuup vakit bitiyor ve benim saçımı taramama bile vakit kalmıyor sosyal medya dersen sadece süt sağma seanslarında açık 20 dakika 😂
Gece kafamı yastığa zor koyuyorum sonra biri kalkıyo biri yatıyo derkeen hooop sabah olmuş bende düşünmüyor değilim acaba bendemi sorun var diye
Nurtrhnx1 tecrübemden yararlansın herkes istiyorum 😂 vallahi beni dinleseler hepsi rahat edicek 😂
Rouge ay canım çekti 😂😂
Dogruu43 kesinlikle gri, pembe, kırmızı, eşimin çorapları, kendi çoraplarım, iç çamaşırlarımız kesinlikle ayrı yıkanacak, her çamaşır bitince durulanacak, dışarda balkonda ve akşam asla çamaşır sürmem, birinin giydiği çorap, terlik giymem, evime geleni çok severim ama çocuklarına yapma etme demezlerse bir daha gelsinler asla istemem
Rouge bende çocuğun olursa dedim zaten 😂😂
Ama içtenlikle söylüyorum gerçekten annelik duygusunu bilmen gerekli yani herkes bilmeli bence tabi kıymetini bilen herkes eşsiz bir duygu kimsenin anlatmasıyla anlamayacağın bir duygu bir bebeğin kanatsız meleği olmalısın nerde ne zaman onu sen bilirsin yaparsın yapmazsın onuda sen bilirsin ama masum bebekler masum insanların emanetleri olmalı
Eskobar olsada böyleyim diyorum bende😂
Annelik duygusu eminim cok farklıdır eminim cok güzeldir ama kanatsız melek olmak için anne olmak gerekmiyor ya şimdi o kadar cocuga bakıyorum bir cocuk dünyaya getirmekten o kadar fazladır ki sevabı umarım birgün gerçekten hazır olurum ama bilmiyorum neden çocuk konusundan cok uzagım cok fakat bir yandan katılıyorum dedigine
Dogruu43 Bi kere oldu canım ne yapıyım kuaföre yollamiyordu😏😏