Nurtrhnx1 kaynanam bu😂😂😂
KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .
Ask_hosmus sağlıkla büyüsünler inşallah ❤️🥹
HurremSultan kuzum ilk önce büyük kızı düzene sok diğeri ona uyar zaten , sabah erken kalkmasını sağla en geç 8 de uyandır hatta uyandırabilirsen 7 buçuk gibi uyandır, öğle uykusu muhakkak 12,1 olmalı, en fazla 3 saat uyumasına izin ver o da en fazla bak , akşam da 9 da uyku vakti diye uyku rutini yap ona diş fırçalama , banyo yapma , hikaye okuma yada en sevdiği oyunu oynamak gibi , ben uyku saatine yarım saat 1 saat kala hazırlığını yapıyorum mesela uyku saatine yarım saat kala istedikleri herşeyi yapmalarına izin veriyorum ama istedikleri herşeyi , sizin yanınızda mı yatıyor ya da yatağında mı yatıyor , orayı hazırla yani uyucağını anlamalı çocuk, aaa bak annem burayı hazırlıyor benim uyku vaktim gelmiş demeli , yani gece 1,2 de yatıyo dedin o ara ne yapıyor uyumak için? Biberon mu alıyor eline emzik mi alıyor ? Yani uyumak için ne yapıyor o kendi uyku öncesi rutinini yapmıştır , ona bugün bi bak gözlemle , hatta sana tavsiyem hafta sonu gözlem yap uykuya geçmeden önce neler yaptığına bi bak , haftanın yeni ve ilk gününde dediklerimi yap en fazla 3 gün direnicek sana 4. Gün o koşucak yatağa, bu arada ayağında mı sallıyorsun? Eğer sallıyorsan ilk 3 gün uzun uzun sallıcaksın ama bak pes etmek yok sabırlı olucaksın 1 hafta sonra bana dua ediceksin diceksin Allah razı olsun bu ne rahatlık 😂 hem kendine vakit ayırmış olucaksın hem eşinle yalnız kalmış olucaksınız , evliliğinize renk gelicek aşko 😂😂
HurremSultan amin canım
kanalize ne güzel söylemişsin kuralların olmalı ama sevdiğine kalın duvarlar cizmemeli diye 🌸 bende kıyafetlerimi pek paylaşmayı sevmem ama esiminkileri giymeye karşı koyamıyorum 😂 yedekleme huyum benimde vardır atıyorum 2 tane yağ alırım eve 1 i azaldı diğer yag hiç açılmadı ya hemen 1 tane daha yedeklerim gibi gibi 😂
TombulHatun ne tatliş bir ailesiniz opücükler möpücükler 🌸🌸🌸
Diş fırçalama meselesi çok güzel ama bunu sürekli olarak devam ettiremiyorum fırçalamayı unutup uyuduğum günler oluyor bunu sürekli hale getirmem gerek ya 🙄 birde yemek meselesi şuan eşim ve ben 2 kişiyiz genelde onunla yerim yemekleri muhakkak işten gece gelecekse bile beklerim çocuğum olduğunda da bunun bu şekilde devam etmesini isterim açıkçası tabi eşimin geç geldiği vakitlerde çocuğu o kadar bekletip de aç bırakmak yerine çocuğu yedirir uyuturum o ayrı 😂😂
belladonna yok aşkım tabiki öyle bende o fikirdeyim ama sanki ellerini güzel ovalayamiyor gibi hissediyorum tekrar yıka deyince yıkadım ya diye useniyor 😂 öyle olunca benimde içime sinmiyor en azından ıslak mendille sileyim de içim rahat olsun diye düşünüyorum 😂😂
HurremSultan ayyyy yok artık mümkün değil 😂 büyük konusmak istemiyorum ama hani hamilelik döneminde zor bir sürec oluyor ya karın büyüdükçe o zaman bile eşime yaptirmam ya
Ask_hosmus kendisi uyuyor. Uykusu gelince. Ayakta sallanmıyor ölse gelmiyor ayağıma 😵💫 bu ara küsmeyi öğrenmiş koltukta iki büklüm uyuyor bize kızıyor uyku vakti gelince anlamsız duygular içindeyiz😵💫😵💫😵💫
Ask_hosmus en mantıklısı öyle olması gerekiyor bencede
Dogruu43 bende yaptırmam yaptırmadım da😵💫 ilk evlendiğimiz zaman kuaföre gitmene izn vermiyordu ben yaparım fanyazi olur diyordu bir kere çok ısrar etti dene al çekemezsin dedim yapamadı zaten ağladım korkudan😂😂 ne kadar zor olduğunu anlayınca izin verdi kuaföre gitmeme😂😂
HurremSultan
Kız hani bakım yaparken falan asla ne ben onu görürüm ne onun beni görmesine izin veririm diyordun ya denemesi için bile olsa niye gösterdin bakım yaparken adama kendini sende bı alemsin 😂😂😂
Dogruu43 bizim diş meselesi kızımdan dolayı rutinleşti ailecek bizim fırçalar şarjlı kızım korkuyordu onu alıştrmak için başladk hep birlikte fırçalamaya şimdi kızım hatırlatıyor anne diş diye 😂 biz eşimle işten birlikte gelip gidiyoruz mesai filan kalacaksak da genelde bekleriz yemeğe ama arkadaşlarla çıkacaksak eve giden yer yemeğini 😂
HurremSultan ha ciddi
- Düzenlendi
Eskobar bebem olsa tam tersi dinlenirim eskocum💘 burda 40 ı cıkar cıkmaz kocama nasıl hazırlanayım postları acılıyor bakımdan kıyafete yemekten fantezilere kadar niye onlar da anne üstelik daha yeni anne ama vakit ayırabiliyor yada goruyorum kendime evime vakit ayıramıyorum cocuktan diyor saatlerce forumda satır satır yazıyor allah bilir tiktok insta kac saatini veriyordur sadece burda gorduklerim yeter.ee sen kendine bakmak yerine oturmayı tercih ediyorsan bunda cocugun ve benim sucum yok ki 🤷🏻♀️insan zevklerine isteklerine cok güzel zaman ayırabiliyor bunu burda örneklerimden goruyoruz benimde istek zevk hayat enerjim bu ..konu cocuk degil yeteri kadar istememek veya üsenmek.bana evlenince goruruz diyorlardı onu diyenler simdi bana güzel yorumlar yapıyor simdi de cocuga basladınız ayrıca cocuk ne ki lastik gibi nereye cekersen oraya geliyor dkdk sosyal medyadansa eğitime odaklansak cocuk disiplinli olucak yormayacak aynı annemin bize yaptıgı gibi cocukları öcü gibi sunuyorsunuz hersey disiplin egitme sekli konusturmayın beni ay 😂
HurremSultan ergenlikte bende böyle yapardım geçer geçer inan bana😂
- Düzenlendi
Nurtrhnx1 💯💯iç sesim..askm biliyorsun ki bize hayat evlenmekten ibaret herkes sanıyor ki sacımızı süpürge etmek zorundayız tek hayat bu evlenip kendilerini unutuyorlar sonra da herkes oyle olucak sanıyorlar buna göre büyütülüyoruz biz zaten ve ben öyle olmadım sonra da cocuk konusu geliyor ee haliyle herkes bizi de öyle sanıyor ama yok yani eskobar mahsus söylüyor bazen ama üzücü🥲evet yeto 🩷🩷