HurremSultan ay ben bunu denerim teşekkür ederim 🥰♥️
KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .
Rouge 😍💖💐 dene aşkım insanın içi rahatlıyor 🌹💕
Rouge idolumsun bebgim
Rouge knk seni asiri merak ettim bana Instagramini verirmisin hem konusuruz aklima bisey takilsa fln sorarım ne dersin
Rouge hmm peki
Rouge Ay çok şaşırdım birde bor cam çok kalın ortadan ikiye yarılmışş😕😯
Bende bundan bir yıl önce bir hocanın yanında kendime baktırmıştım nazar için.
İşte soğan yapraklar tuz vs bi karışım hazırladı evde bir hafta da 3 kez yakıp dumanının çıkmasını ve eve yayılmasını söylemişti.,yaptım Bi hafta geçti yemin ederim ki o hafta içerisinde evde sürekli üst üste bütün bardaklar kırıldı evet evde bardak vs tarzı şeyler kırılır bu farklı o kadar üst üste kırıldı ki herkesin gözüne çarptı bu olay 😁ben anladım ki o nazar o şekilde çıktı 😂🤦🏻♂️
- Düzenlendi
HurremSultan özenmemişsiniz demedim neden öyle anladınız anlamadım. Şahsen sizin gibi özenemem dedim. Bu bnm öz eleştirim. Size söylediğim bir şey değil. Misafir olduğum kişi çok özenince de rahatsız oluyorum yakınlık kuramıyorum bu da elimde değil o kadar şey arasında bir de benim için yoruluyo ve ben kimseyi yormak istemiyorum. Bu yüzden tüm arkadaşlarıma söylerim kalkıp hususi bir şey yapmayın muhabbete geliyorum diye. Karakter meselesi biraz. Giderken alırım birşeyler, çayı kahveyi beraber demler koyarız aynı esnada sohbet ederiz böylesi beni daha mutlu ediyo
buzdankalpler yok yani şeyi kastettim kız bu instagramda vs gördüğümüz o şaşalı sofralar gibi değil karşıdaki insan mahcup olmuyor. Elimden gelelin en iyisini yapmaya çalışırım hep. Onu anlatmak istedim. Hani burdayken insan daha detaylı anlatmak istiyor kelimeleri. Yazarak anlatmak zor göremeyince zor oluor 😶😶
HurremSultan kız ben de burası gibi sandım. Olduğum yerde kadınlar hizmet edicez diye oturup 2 kelime edemiyo sürekli ikram çay kahve servisi en az 6 7 çeşit yemeklik ikram. Onlar bitince meyveler vs neler neler.
buzdankalpler özel günler dışımda abartmıyorum ama özeniyorum yani. Misafir berekettir. İyi ağırlamak isterim onu. Anlatmak istedim😍
HurremSultan Bir gün misafirin olmak isterdimm😁😚😚
Nurtrhnx1 ayyy kanka bende çok isterdim ya kız kıza böyleeee kısırrr sarmaa pasta oyyy
HurremSultan sarma demeğğğ 😂🤧,😩 hamile karılar gibi canım çekiyor var ya yemin ederim şiştimm😂🤦🏻♂️
Nurtrhnx1 of bendeee malzemem olsa sarardım şimdi dgskhdd mecbur hafta sonunu bekliycem😂
HurremSultan Bende var yapmasını beceremiyomm🤧