• Muhabbet
  • KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .

keyfimvekahyasi o senin güzel düşüncelerin canım 🥰 çok teşekkür ederim 💕☺️

HurremSultan bak ne güzel isteyen 2 cocukla da yapabiliyor istisnalar olabilir tabiki güzel beslenmediysen belki vitamin eksikliği falan olabilir canım bu arada bende asırı misafire takıntılıyım yani varya herseyi yapıyorum herseyii

Rouge ay demii misafir çok başka bir olay benim için ☺️ evimi tertemiz yaparım en ince ayrıntıya kadar. Yemekler öylee çok uğraşirim elimde değil aksini yapamıyorum yoruluyorum baya eşimde her misafir gelince bana kızıyor. Birdsha kimseyi çağırmayalım sen çok yoruluyorsun falan diye ama işte misafir olmadan da evde berwket olmaz ki❤️💖 sadece tek sorunum var kimse bize aynı değeri vermiyor. Bu ara bu konu cok canımı sıkıyor

Dogruu43 çok ısrar eden sürekli iç diyen bir arkadaşım bile olmuştu ama kokusu dumanı bu kadar rahatsız ederken asla denemedim

HurremSultan 😔 asla misafir geleceği zaman aşırı özenmem. Misafir olacağı kişi de çok özensin istemem. Çok özenilirse rahatsız oluyorum resmiyet çokmuş gibi yakınlık hissedemiyorum

buzdankalpler belki size göre çok ozenilmemis olabilir yaptığım şeyler kuzu çevirmiyorum sonuçta gzksvdjd ama 2 çocuk olunca birde yaramaz😵‍💫😵‍💫 bana coook zor geliyor. Misafire hürmet ile büyüdüm elimde değil malesef

HurremSultan bende önce kendim için yapıyorum ya aslında karsılık da görüyorum şükür ama nazar cok her misafirden sonra bisey oluyor en son borcam aldım elime bak misafirler de var elimde ortadan ikiye ayrıldı sebepsiz ne düştü ne kullandık da bisey oldu hic bisey hatta misafirler nazar ettik dedi biri sürekli ay benim gözüm diyip durdu bizimkiler dısında gelen misafirler hep böyle

Rouge aynen insan kendisi için yapmıyorsa yapamaz bence ya bir iki okey sonra devam edemez el için o eziyet çekilmez 🫡🫡 nazar bizde de çok oluyor ya her misafir evden çıkınca bakara suresi açıyorum peşlerinden o televizyonda çalıyor ben misafirr sonrası dağınıklığı toplarken🫠🫠 sana da tavsiye ederim çok iyi geliyor 😍🥹

Rouge knk seni asiri merak ettim bana Instagramini verirmisin hem konusuruz aklima bisey takilsa fln sorarım ne dersin

Askkadini ınstagram kullanmıyorum birde tanısmıyoruz gormedigimiz kişilere vermiyorum ya burda cok olay oldu gördük yoksa senlik bisey yok ne kadar konussak kaynassak da anonimiz insan bilmiyor