Kahve postu ☕🧋
HurremSultan afiyet olsun balıımm☺️ bende işte dolaplarla bakışıyorum afedersin içini b..k götürüyor temizlesemmi yarına mı kalsa diye 😂
HurremSultan Tam ismine yakışır bir kahve postu olmuş huurem kahvesi 😅
HurremSultan Cano post açıp kaçmaağğğ gel sohbet edek senleee sohbetine ihtiyacım var 😄😘😘
HurremSultan ayh sultanımmmm napim iki çocukla evi b.k götürüyor napsam diye düşünüyorum
HurremSultan bende bebemi uyuttum kahve mi içiyorum az sonra uyanır az tadını çıkarayım diye foruma girdim 🤭
Nurtrhnx1 kız bu fincanlar bana tanıdık geldi😁 Daha önce kidste kahve fotoğrafı paylaşmış mıydın?😁
MedavikPastam Evet kuzum paylaşıyordum. Ama bu fincandan çok içmiyordum Bi iki kere denk gelmiş olabilir.. Benim favorim bu çok büyük doyuyorum😁
Nurtrhnx1 Anladım canım afiyet olsun😁😊
HurremSultan Afiyet olsun fincanın ne kadar hoş naif 😍🤍
HurremSultan afiyet olsun aşko vallaha evi temizledim yemeğimi yaptım ocakta pişiyor çocukta ayağımda uyutuyorum perişan haldeyim bende kahve içmek istiyoree
erman ayyy bende şimdi dolapların dışını sildim birde baharatlig8 temizleye bildim başka da yapamam bu kadar izin verdi benim veletler😁💖 biraz dinlenim kalkıp evi süpürüp silcem😆😆 oy anam oyy bitmiyor ev isleriii😜
Bsrkaya ayy demiiii sen içmiyor musun aşkım patlat bir kahveee
Nurtrhnx1 aşkım aha şimdi girdim birazdan yine kacarim😁
hsrtunlu ahahah ben bugün 50 kere topladım az önce kocam topladı şimdi yine kalkıp topliycam😂😂 kız bu oyuncaklar büyülü gzksvxxj
babydoll afiyet bal olsun askitom
Nurtrhnx1 ohhh yanında da çikolata bizim. Evde bitmiş cici bebeye Nutella şurup yedim ahahhahaha
aleyx teşekkürler aşkım annemin hediyesi🥹💖💐
Deleted_12 maşallah biz güne geç başlıyoruz kocam saolsun😂 kahvaltıyı 3 de yaptık 🫠🫠