erman HurremSultan afiyet olsun balıımm☺️ bende işte dolaplarla bakışıyorum afedersin içini b..k götürüyor temizlesemmi yarına mı kalsa diye 😂
HurremSultan erman ayyy bende şimdi dolapların dışını sildim birde baharatlig8 temizleye bildim başka da yapamam bu kadar izin verdi benim veletler😁💖 biraz dinlenim kalkıp evi süpürüp silcem😆😆 oy anam oyy bitmiyor ev isleriii😜
HurremSultan hsrtunlu ahahah ben bugün 50 kere topladım az önce kocam topladı şimdi yine kalkıp topliycam😂😂 kız bu oyuncaklar büyülü gzksvxxj
babydoll HurremSultan bende bebemi uyuttum kahve mi içiyorum az sonra uyanır az tadını çıkarayım diye foruma girdim 🤭
MedavikPastam Nurtrhnx1 kız bu fincanlar bana tanıdık geldi😁 Daha önce kidste kahve fotoğrafı paylaşmış mıydın?😁
Nurtrhnx1 MedavikPastam Evet kuzum paylaşıyordum. Ama bu fincandan çok içmiyordum Bi iki kere denk gelmiş olabilir.. Benim favorim bu çok büyük doyuyorum😁
HurremSultan Nurtrhnx1 ohhh yanında da çikolata bizim. Evde bitmiş cici bebeye Nutella şurup yedim ahahhahaha
Deleted_12 HurremSultan afiyet olsun aşko vallaha evi temizledim yemeğimi yaptım ocakta pişiyor çocukta ayağımda uyutuyorum perişan haldeyim bende kahve içmek istiyoree
erman HurremSultan ellerine sağlık🫶🏻 yok bacım yok ev işi bitmez helede yaptıgın zaman aman surada olsun burada aradan çıksın diye insan kendinden geçiyor😂 sonuc olarakta arkanı döner dönmez tekrar içine ediyolar😂