HurremSultan başlicam işine gücüne ya çok geri kaldım forumdan işler yoğun 😂
Kahve postu ☕🧋
HurremSultan amin❤️
HurremSultan yaa kıymeti çok 🥺
TombulHatun özletme kendini patrona söyle hayranlarım beni bekler bu günlük bu kadar yeter deeee😂❤️
aleyx öyle diyelim öyle olsun 🥹💖
HurremSultan kız aslında işten erken çıkıyorm 5.5 olmadan çıkıyorum kızım hastaydı geçen hafta toparladı dedik bi kaç gündür yeni ıyuncak aldık 12ye kadar evcilik oynuyorz yemek yapıyor rehin alınıyoruz resmen 😂
TombulHatun ya ahahahah kız bizim evde de var ama sakladım benimki oynamak yerine kaşıkları kırıyor 😂😂😂
HurremSultan bizimki de yeni yeni oynamaya başladı bi kaç aydır çay filan yapıyordu oyuncaklarıyla bize bu sefer biz heveslendik gittik ahşap mutfak aldık bizim kız gaza geldi sürekli yemek yapıyor 😂😂😂
TombulHatun ay bende çok almak istiyorum ama acaba erken mi suan😂 kırıp dökerse çok üzülürüm 🥹😵💫
HurremSultan kaç aylık canm ben kızımın çoğu oyuncağını kaldrdm mesela baktm oynaması gerektiği gibi oynamıyor davul almıştl üstüne çıkıp kırdı mesela 😂
TombulHatun 2 yaş olucak 27 ekimde dolu doluuuu🥹🥹 bizim birde peşine velet var o yüzden tamamen kaldıramıyorum 😂❤️
HurremSultan erken daha biraz büyüüsn öyle al bizimki 31 aylık olacak daha bi1 aydır çok güzel oynuyor 😆
TombulHatun ay hadi bakalım inşallah o günleri goruruzzzz😂❤️
Fal okuyan yokmu burda ^^