Kızlar ben evin en büyük geliniyim 24 yaşım 2 çocuk annesiyim kayannam ile 2 sene oturudm ayrı eve çıktım bir dediler iki etmedim saygı da kusur etmedim sevgi de eksik etmedim hala da öyle rabbim bilsin yeter diyorum eşim çok anneci sanırım baba anne ayrı olduğu için annesini daha çok savunur her konu da eşimin küçüğü kaynım asla aramaz sormaz beş kuruş maddi manevi yardımı olmaz kaynanaya kızı var küçük daha o aklı eriyor olayalafa ama yine de diğer kardeşine haksızlık yapıyorsunuz demez eltim var bizden büyük eşimden benden ama kaynım ile evli karşı değilim buna asla da değilim daha rabbim mutlu etsin biz bu eltim ile konusmuyoruz mevzu da çok negatif ve fesat biri aile de ki herkesi ayrı ayrı birbirine doldurup salar üstlerine ve 2 sene önce öğrendim bu yüzünü eşime karşı çok ilgili hissediyordum çünkü lafları davranışı hep farklıydı onun yanında bir insan yatak odasına kadar soramaaz bir eltinin dimi bana sorardı nasıl davranıyor nelerden hoşlanır diye oğlan çocuklarımız var ikimizden afedersiniz pipilerini kıyaslardi en son eşime kötü laf etti bir daha da konuşmadım ağzıma gelen gitti benimde daha sonra köye gittik orda önce görümcem.ile kavga ettilerdi bıktım usandım sizden uzak durun bizden iş sahibi oldun kendini bı b.k sandın demsiti kıza zaman geçti konuşmuyoruz aileler arasında açıklık oldu görümcsm yeğeni için gider gelir vs kaynana bize karşı onlara şöyle böyle der ama yine de kışlık eşyalarını yollar yollamasın demiyorum lakin yaz kıs eşimle ben koşturuyoruz a dan Z ye kadar hersyelwri ile eşim ilgilenir her hafta para yollar her yaz tarlada ahir da çalışır bütün mallar eşimin üstünde ama yine de kötü biz oluyoruz neden böyle bu onalr aramaz sormaz ben bir gün aramayim neden aramıyorsun olur şakasına birşey diyim dilin çok uzadı senin oluyor eltim afedersin ağızlarında sicsa laf etmiyorlar ben bişi diyince ama sen onun gibi değilsin senin yerin ayrı diyor kv ne yapmam lazım şaşırdım iyice bazen diyorum her yaz burda ben calisuorum ediyorum kışın onlar da benim calistikalrimi yiyor haksızlık diye düşünüp duruyorum hakkım yeniyor diye 🫤

hsrtunlu Çok yakınlık ve çok musamma gostermissiniz. Bu kadar çok yakınlığa gerek yoktu. Beni iyi bilsinler diye böyle her dediklerini yapıyorsan iyi bilmezler iste gelip ağzına sicarlar. Yapma. Kim ki onlar. Hele eltin. Ne hakla sana yatak odani sorabiliyor. Bu mesafeyi sen vermişsin ona. Bir kere ağzının payını verseydin sert bir şekilde bir daha o şekilde yaklaşımı olamazdi. İnsanların bazen yerini ve haddini bildirmek gerekiyor. Kayınvaliden de ama sen onun gibi değilsin diyerek seni çalıştırıyor sen kimse gibi değilsin o yüzden hakkını kimseye yedirme. Eşin anaciysa anaci senin annen değil ki. Sen fazlası kadar fedakarlık gösterme.

Bsrkaya ya eltime o fırsati ben vermedim kadın herkese karşı çok rahat konuşuyor hani ne olacak sanki diyor ozmnlar küçüktüm ya 22 21 yaşındaydım lakin şimdi ki aklım ozmn olsaymis fazlasıyla hakkından gelirmisim diyorum kv konusunda haklısın sen onun gibi değilsin diyerek beni tav ediyor ayh çok safim 🥹🥹

hsrtunlu Ben ketumumdur , şuan neysem o yaşlarımda da aynıydım izin vermediğim hiç bir soru sorulamazdi bana direk ağzının payını verirdim, o yüzden genelde sınırlı diyorlar banaa 😂

Bsrkaya olabilir ya bazı insanlar rahatça diye biliyor bende yaş aldıkça ben merkezci ve ağzıma gelen gidiyor artık önceleri çekinirdim şimdi umurumda değil diyorumm

hsrtunlu canım yakındakinin hiçbir zaman kıymeti olmaz bunu bilir bunu söylerim. Bende sana benzer şeyler yaşadım ama daha hafifi, yaptığım iyilik görülmüyordu bi Allah razı olsun bile diyen yoktu 1 sene falan. Diğer eltim senede 1 kere gelir ama ondan kıymetlisi olmazdı. Baktım öyle artık bende ne arıyorum ne gidip geliyorum 20 dk mesafede olmamıza rağmen. Çokta rahatım misss

Çok yüz vermişsin ondan böyle eltim kendi beni uyardı bak ben yüz verdim sen yapma diye bende olduğum gibiyim dur demesini biliyorum o yüzden sorun yok

Mutluanne_ vallahi kv köyde yazın gideriz onun dışında 12 ayın 7 ayı rahatım şükür de kafa rahat değil ne diyim ya

400634 öyle ama bariz ve açık şekilde saygizlik yapıyor buna rağmen neden hala kıymetli oluyorlar anlamıyorum ya

hsrtunlu insan mayası böyle bir şey işte, kötü olan her zaman kıymetli oluyor.