keyfimvekahyasi ben para istemiyorum yani genelde paraya çok ihtiyacım olmuyor zaten o akşam eve gelirken ya da sabah giderken masanın üstüne bırakır o da bana günlerce yeter çok harcayan biri değilim ama işte doktora falan laızm oıduğunda ben şu gün doktora gidicem diyorum o da sağolsun fazlasıyla veriyo 2-3 kere doktora doktora gitmeme yetecek kadar
Ayrıca olay senin paran benim param olmuşsa zaten sizin durum vahim
Kocadan para isteme (pinti koca)
keyfimvekahyasi para istemiyorum, var mı yok mu sormadan kendisi gün aşırı bırakır hatta bazen ben derim varken niye veriyosun olsun dursun der. Cüzdanda zaten harcamam gereken haricide hep ek para bırakır acil bişey olur o hep kenarda dursun yoj gibi düşün der. Ama istemek zorunda kalsaydım bu bana çok saçma gelirdi durmadan bana para ver demek sinir bozucu. Bunu eşin düşünmesi gerekiyor illaki istemek zorunda bırakılmadan zaten kaldı ki karı koca arasında da öyle senin benim olmamalı burada iki taraf çalışsa dahi böyle olmalı. Senin kendine ait özel ihtiyaçların olabilir ne bileyim kalkıp durmadan bana şu lazım bu lazım almam lazım dememeli bi insan ya, burada düşünceli koca çok önemli işte
keyfimvekahyasi benimkide sen çok rahat harcıyorsun falan yapıyor. Arada düşüncesizce konuşup duruyor bende essek gibi çalışıp bana getiriceksin bende yiycem beğenmiyorsan evlenmeseydin ben en baştan sana şartlarımı söylemiştim diyorum🫡 istediğini söylesin almak zorunda 😂
Sedaa bunu okurken neden ağladım ki🥹
keyfimvekahyasi istemiyrum ki maaaini her ay elime sayar,
keyfimvekahyasi öyle bir dünya yok benim ihtiyacımı karşılamak zorunda yapamıyorsa izin vericek bende çalışıcam ama bir karıya da bakamıyorsa boşuna yaşıyor
HurremSultan aynı benimkide istediğimi alsa bile burnumdan getirir
sadbarbie boşuna yaşıyor işte 😔
keyfimvekahyasi al al harca yaaa dediklerine kulak bile asmaaaaaaa mecbursun de çekil
sadbarbie ne koparırsam kardır bende köşede param olsun istiyorum
keyfimvekahyasi eşim maaşı yattığı gibi ödemeleri yapar borç harç faturalar falan bana da aylık para gönderir hesabıms. Elden vermez ya da parça parça değil yani. Ben o parayla pazara çıkarım çocuğun ihtiyaçlarını alırım yani ondan ihtiyacım oldukça para istemek zorunda kalmam. Ama şöyle de bişey var çok da tutumluyum bu ay bu para bana yetmedi demem eşim de bilir bunu
keyfimvekahyasi hım evet bende severim öyle yarınımın ne olacağını bilemem çünkü 🫶🫶
keyfimvekahyasi ben çalışıyorm ama hiç senin paran benim param muhabbeti olmadı bizde maaş alınır ödenecekler ödenir kalan bütün para bendedir ben eşime harçlık veririm. Eşim maaşını alınca hemen derim sökül paraları diye 🙂 Alışverişi zaten aylık alırız pazara birlikte çıkarız kendimize şahsi harcama yapacaksak kartları kullanırız sorna karta yatırırz. Bence güzelce konuş eşinle insanlık hali sen yanmda yokken bi hastalık olur bişey olur cebimde taksiye inmeye param olsun en azndan de
keyfimvekahyasi Ben istemesem bile 100 200 ne varsa verir 100 olsa bile 50 50 paylastirr kredi kartı bende durur çok şükür o konuda sıkıntım yok
keyfimvekahyasi istiyorum hemen veriyor sadece bazan sıkışık oluyoruz o zaman hemen veremiyor
HurremSultan inan bende yazarken duygusallaştım, eskiye gittim. Babamın o hallerini hatırladım 😢 babamı kaybedeli 3 sene olacak.
Sedaa rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benim ❤️💐
keyfimvekahyasi elimin maaş kartı yada kredi kartı bende durur günlük market alışverişini filan yaparım artı internetten birşey almak gerekiyorsa kızıma birşey yada kendime eşime sorarım ya al der ya maaş gününü bekleyelim der yada bidahaki aya alalım der zaten alınmaması gereken pahalı birşeyi ondan istemem
HurremSultan amin amin canım benim 🙏🌸🌸
keyfimvekahyasi ilk başlarda eşim de bana bırakmıyordu ben de isteyemşyordum bekarken hem çalışıyordum hem de babam bol keseden verirdi çok zoruma gitmişti sonra çekip söyledim dedim benim param yok isteyemiyorum senden sen neden bana bırakmıyorsun dedi ki benim aklıma gelmedi 😅 hayatı boyunca kimseye bakmamış para bırakmamış bir evin bir çocuğu ne bilsin harçlık vermeyi 😂 sonra gerektiği yerde nakit verdi ama kendi de hiç nakit taşımaz huyu değildir bana verir ihtiyaç olur geri ister ben de bu huyundan vazgeçirmem için faiz sistemine geçtim 100 verirsem 300 alıyorum böylelikle nakitsiz gezmiyor. Ama bana genelde karttan harca diyor benim kartımı da kendi ödüyor. Şöyle bir durumda var hamile kalana kadar çalıştım benim paramıda hep birlikte yedik.