Kızlar eşlerinizden nasıl para istiyorsunuz çok zoruma gidiyor istemek onun da vermek zoruna gidiyor senin param benim param muhabbetleri başladı işe girmeyi düşünüyorum
Kocadan para isteme (pinti koca)
keyfimvekahyasi ne kadar saçma tamam sen çakışmıyor olabilirsin ama senin ihtiyaçlarını her türlü karşılaması gerekiyor senin paran benim param mı olur evlilikte ondan para almayacaksan kimden isteyeceksin ?
Bencede canıma en çalış yoksa eşinle sürekli para mevzusundan tartışırsınız
keyfimvekahyasi Evlilikte senin benim mi olur? İhtiyaçların için kimden para alacakmışsın babandan mı? Başka şeye gelince ben kocayım demeyi biliyorlar. Çalışma imkanın varsa kesinlikle çalış hem senin için de daha iyi olur
She_angel bana istediğini söyle ben alayım diyor evin de her şeyini alır sağolsun ama bende köşede param olsun bir şey istediğimde kendim alayım istiyorum çünkü bazen şunu, alayım diyince huysuzlaşıyor uyuz oluyorum
belladonna kızım 3 aylık şuan biraz büyüsün işe gireceğim
keyfimvekahyasi eşimin ek kartını kullanıyorum limitim bittiğinde arıyorum benim limitim bitmiş kasada kaldım rezil oldum ühühühü diyorum hemen limitimi yükseltiyor 😂
Susunbebekuyuyo şanslı kadın 😅
keyfimvekahyasi ben çalışıyorum ama benim param bitti diyorum, direkt veriyor. Sadece maaş zamanı borç çok olduğu için biraz tartışma çıkıyor
keyfimvekahyasi sende ek kart çıkartmasını söyle em azından devamlı para istememiş olursun
Susunbebekuyuyo ek kartım var limiti ne kadar biliyor musun 200 tl şaka gibi ama değil
keyfimvekahyasi arttırmazmı saçmalığa bak direkt ben çalışmaya başlıyorum derdim ve çalışırdım dalga mı geçiyor?
keyfimvekahyasi o muhabbet başladıysa isteyemezsin. Aile birliği kavramını reddetmeye başlamış bile maddi şeyleri ayırarak en fazla markete manava giderken azar azar kenara ayırmaya başlayabilirsin kocana söylemeden çaktırmadan. Ben kocamdan alıyorum hatta kendisi sık sık sorar azaldı mı diye. Bitti mi demez azaldı mı der. Benim kenara ayırdıklarımı da bilir var desem de olsun onlar senin der bişey olur acil lazım olur kullanırsın der ki böyle de olmalı. Biraz da aileden kaynaklı. Babasında görmediyse annesine karşı cömertlik yapmazlar genelde kalın kafalı devam ederler
keyfimvekahyasi 200 tl ye şeker un yağ alayım desen kasada kalırsın. 10 yıl öncesinin 200 tl si olsa hadi neyse de kafaya bak ya. Evde yemek temizlik ücretsiz yapan var tabi bebek de büyütüyo miss masrafsız da… iç çamaşır istiyosun diyelim ihtiyaç işte kocan mı alcak?
Susunbebekuyuyo çalışıyordum kızıma hamile kalınca bıraktım ancak yine gireceğim böyle devam edemiyorum
buzdankalpler evet beraber alırız der 🤦🏻♀️
Ben de aynı durumdayım bir ihtiyacım olduğunda kendisi alır ama bana vermek güç gelir
keyfimvekahyasi eline para verince napıcaksın acaba milyoner olup hemen kocanı mı boşayacaksın sanki ya da evden mi kaçacaksın ne bu 2 kuruş verecek diye ödünün kopması. Ailenin bu cimrilikten haberi yoktur muhtemelen. Çok üzülürler. Bazı şeyleri lazım olduğundan değil çok beğendiğimden alırım bekarlığım hep böyle geçti böyle alıştım evlendiğim adam benim komforumu düşürmeyi geçtim sadaka ister hale getirecekse vay benim halime. Çalış canım en iyisi hatta öyle bir iş bul ki rabbim inşallah en güzel işi nasip eder eşinden fazla kazanırsın. 1 kuruş dahi verme eşine ev giderine benim param de aynı sana yaptığı gibi.
Gmzm aynısı gerçekten
buzdankalpler çok güzel konuşmuşsun. Duaya ihtiyacım var 💖 kızım biraz büyüsün işe gireceğim
keyfimvekahyasi ben de yeni evliyken eşimden para isteyemezdim. Bekarken de babamdan isteyemezdim, hep anneme derdim ,babama söylesene para versin diye. Babamda sabah işe giderken yastığımın kenarına para koyardı fazlasıyla. Bekarken fazla fazla harcardım tabi, evlenince eşim de para veriyordu ilk başlarda ben istemeden. Ama sonra 2. cocuğa hamile kalınca vermemeye basladı. Ben de isteyemiyorum tabi. 6 ay para vermedi bana, bu arada virüs zamanıydı, hep evdeydik zaten. Evden online alışveriş yapıyorduk ama elimde hiç nakit para yoktu. Eşime şu eksik al desem alır gelirdi. Her gün eve gelirken bir şey lazim mi diye sorardı ama para vermemesi cok canımı sıkmıştı. 6 ay sonunda ben hamilelik hormonları nedeniyle de patladım eşime. Biraz tartıştık. Eşim beni haklı buldu ve maaş kartını bana verdi. 3 seneden fazladır eşimin maaş kartı bende. 😁 istediğim gibi harcıyorum. Eve alışveriş birlikte yapıyoruz. Avm ye birlikte gidip alışveriş yapıyoruz. Baska zamanlarda da ben tek gezerken beğendiğimi alıyorum valla. Hem kendime hem eşime hem cocuklara. 6 ay boşuna kendimi sıkmışım dedim sonradan, meğersem eşimde benden bekliyormuş, acaba benden para isteyecek mi diye 😂