Usnac95 yok be yalan atıyorlar gsmshs aynı sürüyor sadece ustteyken insan daha uzun süre git gel yapıyor o yüzden elinle yapınca insan sakat kalıyor sanki Svsmhdsjdb
Vajinal boşalma 🫢
Askkadini Bekliyoruzda cevap yok😏
Yasak_elma suraya etiketleyeyim belki unutmustur @Bsrkaya
Bsrkaya @Yasak_elma ya elle haz alamazsin ben kendimi kurcalaya kurcalaya buldum dedin ya oda neyle kurcaliyosun dedi bende merak ettim ama cevap yok elle bulmak zorsa sen neyle buldun ?
Askkadini Haa ben o yorumu görmedim 😅 alternatif cokk 😅 benimki vibretore benzeyen burun spreyi var. Ben onunla denemiştim ilk olarak. Burun spreyi biraz kalın olunca ve vibretor şeklinde olunca çok iyii hissettimm sizde çözüm üretin canım eğer olmak istiyorsanız kurcalayin kendinizi sonucda kendi mutluluğunuzz siz hormonel olarak rahatlamış mutlu oluyorsunuz. Ardından da duş aldınız mı tamamm 😅😅
Bsrkaya icinemi soktun siseyi yoksa usttenmi
Askkadini kız sokmuş sokmussss😂😂😂
HurremSultan ahahaa anlamiyorlar yaaa 😂 açık acikkk anlattiracaklarr illaaa 🙈
Bsrkaya off olmuyo yaa az once denedim masaj aletiyle beynine kadar titredim bisey aktigini hissettim ama oh bee diyip rahatlayamadim niye olmuyo
Bsrkaya tüm detayları vermişsin odaklanma meselesi tamamen
Bsrkaya biliyorum ama bi korku sariyp beni bide emziriyorum o yuzden memeler iptal
Bsrkaya biri gelirse simdi gorur ogrenirse fln
Askkadini göğüsler neden iptal ben de onu anlamadım emzirirken dokunulmaz diye bir kural mı var