Ask_hosmus çok sacmaaa sağlık anasını satım o zaman kuaför ağda yaparken de bayilalim ama zevkten😂😂😂😂
Vajinal boşalma 🫢
MedavikPastam Girince bildir🤭
Askkadini Valla aşko ben daha cözemedim😪
Bsrkaya Ben her iliskide olamiyorum asko malesef😪Eşimin baya ugrasması lazim ancak öyle.Birde ben kucak pozisyonunda ucuyorum birtek birde misyoneri seviyorum acep bu g noktası ile ilgili biseymi🤔
- Düzenlendi
Yasak_elma vallahii g noktası denilen yerin kabarmasi gereekiyor aynı bu klitorist zevk alırken kabarıyor ya orasida kabaracakk bayaa hat safhaya gelecek sonra kasılma rahatlama olucak birde g noktası bayaa içeride değil 1 2 cm içerde yani çok yakın ilerlerde değil üst bölgede klitorist nasıl olamıyorsun baciimmmm 😂 sen napıyorsun o zamann kizz sen yukseldigin zaman ne yapıyorsun klitoristde rahatlayamiyorsann abuuu bu çok kötü bir seyyy
Bsrkaya Bende baktım g noktsının yerine ama bilemedim asko ya ben hiç kurcalamam kendimi sevmem yani öyle elimi sokmayı falan yapamam😖Eşimin bile elini sokmasını soksa bile fazla derine gitmesini sevmem.Ah bi bulabilsem o g noktasını saclarını yolup getircem😂😂
Yasak_elma zaten elle haz almazsın , el küçük gelir yerini bilmiyorsun çünkü nereye sürteceğini bilmezsin ben valla kendimi kurcalaya kurcalaya buldum 😂 niye kendimi böyle bir güzellikten mahrum edeyim ki sende kurcala kendinii bulursun ama elle bulman çok zor
superisi_ direk girdi orayı Hissedemez ki zaten. Seviceksin libido tavan olacak orası şişiyor. Ben bu ara şu pozisyonda aşırı hissediyorum. Hatta dün tam bosalicaktim bacağıma kramp girdi xvskhdjd dur anlatım. Ben yan yatıyorum cenin pozisyonunda eşim de o şekilde dizlerinin üzerinde durup yapıyor. Ama nasıl zevkli nasıl güzel 🤤🤤🤤🤤
HurremSultan kız şişen klitoris degil mi ? G noktasının şiştiğini nasıl biliyosun. Ayy o pozisyonu hic yapmadık deneyim bi 😁😁
Yasak_elma tamam😁
Bsrkaya Neyle kurcalayacağım peki😳
Yasak_elma bende cevabi merakla bekliyorum