hsrtunlu vibratör derken ilişki anında mı kullancaz yoksa g noktasını bulmak için mi

Bsrkaya bende klitoris ile oynuyorum ilişki esnasında boşalmaya yakın bırakıyorum penis hareketleriyle oluyor ama bu zaten klitoris boşalma oluyor ki. Aynı his 3 sn lil bir zevk ve vücut titremesi

Usnac95 Ben hem klitorist hem de vajinal boşalan biri olarak aradaki farkı biliyorum. Ama vajinal da zaten dakikalarca sürmüyor. Sadece klitorstin daha doyurucusu. Yani klitorist olduğunda akşam tekrar boşalma ihtiyacı duyabilirsin ama vajinal 2 gün gidiyor insana öyle düşün. 😚

Bsrkaya Ben her iliskide olamiyorum asko malesef😪Eşimin baya ugrasması lazim ancak öyle.Birde ben kucak pozisyonunda ucuyorum birtek birde misyoneri seviyorum acep bu g noktası ile ilgili biseymi🤔

Usnac95 ilişki anında veya g noktasına eliyle dokunurken vibratör ile de uyarabilir seni

Yasak_elma vallahii g noktası denilen yerin kabarmasi gereekiyor aynı bu klitorist zevk alırken kabarıyor ya orasida kabaracakk bayaa hat safhaya gelecek sonra kasılma rahatlama olucak birde g noktası bayaa içeride değil 1 2 cm içerde yani çok yakın ilerlerde değil üst bölgede klitorist nasıl olamıyorsun baciimmmm 😂 sen napıyorsun o zamann kizz sen yukseldigin zaman ne yapıyorsun klitoristde rahatlayamiyorsann abuuu bu çok kötü bir seyyy

Bsrkaya Bende baktım g noktsının yerine ama bilemedim asko ya ben hiç kurcalamam kendimi sevmem yani öyle elimi sokmayı falan yapamam😖Eşimin bile elini sokmasını soksa bile fazla derine gitmesini sevmem.Ah bi bulabilsem o g noktasını saclarını yolup getircem😂😂

Yasak_elma zaten elle haz almazsın , el küçük gelir yerini bilmiyorsun çünkü nereye sürteceğini bilmezsin ben valla kendimi kurcalaya kurcalaya buldum 😂 niye kendimi böyle bir güzellikten mahrum edeyim ki sende kurcala kendinii bulursun ama elle bulman çok zor

superisi_ direk girdi orayı Hissedemez ki zaten. Seviceksin libido tavan olacak orası şişiyor. Ben bu ara şu pozisyonda aşırı hissediyorum. Hatta dün tam bosalicaktim bacağıma kramp girdi xvskhdjd dur anlatım. Ben yan yatıyorum cenin pozisyonunda eşim de o şekilde dizlerinin üzerinde durup yapıyor. Ama nasıl zevkli nasıl güzel 🤤🤤🤤🤤

Bsrkaya nasıl becericem bunu peki 2 senedie evliyim hala olmadı. Taktik yokmudur 😢❤️