Vajinal boşalma 🫢
superisi_ ben ikisini de yaşıyorum şükür g noktasinda olan boşalma çok rahatlatıyor titreşimli telefon gibi bacaklarım kalçam titriyor ondan sonra bı 10 dk su geliyor ya fışkırıyor jdjfmskfkskkf ilk baş utanmıştım sonra normal birşey olduğunu okudum eşimde hoşuna gitmişti g noktasi uyarma için kayganlastirici kutusu güzel oluyor vibratör titreşimli deneyin oda iyi durexin var fiyatı ucuz
HurremSultan 💯💯 katılıyorum doktor orayı kurcalarken insan nasıl zevk alsın 😂😂😂
rumi21 https://hizliresim.com/crbcsdt burası tam G noktası yazıyor uyarılması çok kolay aslında lakin başara bilene helal olsun
Yasak_elma Bilmiyorum ki daha kırkım çıkmadı ilişkiye girmedim henüz göreceğiz bakalım🥴
Ask_hosmus Şuan çok şaşırdım seni deee ateşli bilirdim hee 😂
Bsrkaya ateşliyimde vajina ateşi yok 😂😂 klitoris olarak yaparım yapıcağımı ama vajina olayı çok farklı şey 😂 ulan sırf sen rahat et diye kocamın bidahaki gelmesinde kurcalatcam kendimi 😂😂😂
Ask_hosmus kurcalat tabi kuzum 4 çocuk doğurmuş kişisin senn aaaa olmazz yakismazz 😂 ayrıca klitorsi bırak, 3 4 ilişki klitoris oynama azgın azgın gez sonra ilişkiye girince vajina kabaracak, sadece vajinayı uyarlamak için klitorisi daire yap boşalmana yakın klitorisi bırak alltan kocan dürtsun 😂
Bsrkaya sen biliyon bu işi 😂😂 finasın hassa😂😂😂
Ask_hosmus tabii canoooo 😂