superisi_ ben ikisini de yaşıyorum şükür g noktasinda olan boşalma çok rahatlatıyor titreşimli telefon gibi bacaklarım kalçam titriyor ondan sonra bı 10 dk su geliyor ya fışkırıyor jdjfmskfkskkf ilk baş utanmıştım sonra normal birşey olduğunu okudum eşimde hoşuna gitmişti g noktasi uyarma için kayganlastirici kutusu güzel oluyor vibratör titreşimli deneyin oda iyi durexin var fiyatı ucuz

hsrtunlu G noktası derken neresi tam olarak ya üfff bende bosalamiyorum zaten kısa sürüyor ilişki. Eşim erken boşalıyor..

superisi_ ben 6 senedir evliyim ilk 2 sene cinsellikte acemiydik şimdi profesyonel olduk her zaman yaşıyoruz 2 güne bir iliskimiz oluyor her saat olsa olmaz sanırım boşalma

rumi21 erken boşalma için sprey demişlerdi diğer posta bak belki bulursun

superisi_ kız öyle şey mi olur hahahaha kendin de bulabilirsin sonra eşine göster burası bak diye evlilikte seks önemli ya herşeyi etkiliyor umarım bulursunuz g noktasini hahahahaha ay k

superisi_ HAHAHSHSHAHHS ay aklıma şey geldi benim oğlum gurtar esraaa ( Sende şey diye bağır benim G noktami göster esraaaa ) ay isiycem gülmekten hahajcnsmnfkekdjfjfj

Bsrkaya ateşliyimde vajina ateşi yok 😂😂 klitoris olarak yaparım yapıcağımı ama vajina olayı çok farklı şey 😂 ulan sırf sen rahat et diye kocamın bidahaki gelmesinde kurcalatcam kendimi 😂😂😂

Ask_hosmus kurcalat tabi kuzum 4 çocuk doğurmuş kişisin senn aaaa olmazz yakismazz 😂 ayrıca klitorsi bırak, 3 4 ilişki klitoris oynama azgın azgın gez sonra ilişkiye girince vajina kabaracak, sadece vajinayı uyarlamak için klitorisi daire yap boşalmana yakın klitorisi bırak alltan kocan dürtsun 😂