belladonna perik Bizim eşimle şehirlerimiz farklı. Eşimin memleketinde düğünüm olduktan sonra biz yaşadığımız şehire geldik kendi evimize eşim öyle istedi iyi ki de o dönem öyle istemiş. İlk ilişkimiz de evlendiğimiz gün oldu
belladonna perik Gerçekten öyle ben o dönem ben zaten yol yorgunuyum bir daha yolculuk yapmak istemiyorum demiştim eşim de mecbursun demişti eve gelince iyi ki mecbur kalmışım dedim 😁
Elisam2022 Eşimle tanıştıktan 1,5 ay sonra birlikte olduk. Gençlik başımda duman. Şimdiki aklım olsa yapmazdım sanirim hemen guvenip. Eşim ilkimdi. 18 yaşında tanıştık 26da evlendik
mca Elisam2022 sevgililik döneminde 18 yaşından 26 yaşına kadar düzenli cinsel birlikteliğiniz oluyor muydu peki hsmiel vs nasıl kalmadiniz o kadar süredeerwk ettim
superisi_ perik benimde düğün gecesi oldu. Kaynanmın evindeydik ama onlar evde yoktu😁 çok korkmuştum ya çok kötü geçmişti stresten. Kücükte degildim 23 yaşındaydım.
Gokkusagim superisi_ ay bizim de aynı oldu yaa farklı şehire evlendik düğün gecesi yola çıkmayalim diye kaynanamda kaldık onların yatağı hazırlamışlar biz de ne akla hizmetse orda denedik ama yapamadık ama ben de düşündükçe sinir olurum bir gece bekle evini demi ama
MedavikPastam perik biz de evde yalnız değildik kaynanamla yaşıyorduk o zamanlar😃 biz de onlar duymasın diye sessiz sessiz yapmıştık
Ask_hosmus MedavikPastam benim kayınpederim akrabaların hepsini kovdu düğün gecesi gelinle oğlan yalnız kalsın dedi 😂😂 herkes bi yere gitti 😂 bizde birlikte oturuyorduk o zaman dubleksdi evimiz ama genede kimse yoktu evde 😂😂 amaaaaaa ben gelinliği çıkarana kadar otel ayarlamışdı eşimin abisi oraya gitmiştik 3 gün kaldık 3. Gün gelin artık dediler sağolsunlar😂😂😂
MedavikPastam Ask_hosmus hshafd iyi olmus Biz de kayınpederim duymasın diye eşim ağzıma yastık dayamıştı sesim çıkmasın diye😬😃😃
Uykulupingue Ask_hosmus ay canım birlik mi oturdun şaşırdım buna rağmen enerjin evliliğin güzel devam etmiş maşallah sana 🥰
She_angel belladonna biliyor musun bazen sabahları uyandığımda erken uyanırdım bilerek kaynanam gelirdi derdi ki kuzum duş almam istersen sana havlu hazırladım falan ama hani bazı kaynanalar söyler ya kötü kötü asla öyle değildi çok içtendi iyi geçti ya
designerss perik bizim iki tane düğünümüz oldu biri köydeydi eşime hep kendi evimizde kendi yatağımızda olsun dedim balayına gidecektik kar yağıyor diye vazgeçtik iyi ki de gitmemişiz ben 15 gün yapamadım hayatımın en kötü zamanları ne zaman deseler onu söylerim🤣 normalde libidom yüksek ama 15 gün ağla ağla canım çıktı acıdan
perik designerss ay o bende de oldu ya bir hafta boyunca çok çok zorlandım sanki sürekli ilk geve yasiyomusum gibiydi
She_angel designerss bizimde iki tane düğümümüz oldu bi kendi memleketimde bide eşimin ama biz hiç düğün zamanından sonra beraber kalmadık yani hep kendi ailelerimizle kaldık ta ki eşimin memleketindeki düğün oldu bitti öyle otele gittik
superisi_ Gokkusagim Tabi insanın kendi evi baska. Bizimde evimiz basla sehirdeydi ben kaynanamın yanında 2 hafta kalıp evime gittim . Ama cok kötuydu gecem ya
Gokkusagim superisi_ iki hafta mı ay biz bir gece kaldık onda da onları görmedik bile ama yine de çok pişmanım ya otelde kalsaydım ya evinize gelseydik diye
HurremSultan perik ayy beni eşim babama götürüyordu koyeee arabada biraz libidomuz yukseldiiii sonra eşimle İskenderuna varınca indik dayanamadik😂😂 kucuk Bi hotel bulduk tabi benim yaş tutmuyor 😵💫 iyi bir yere gidemedik o yüzden gittiğimiz yer de bir gorsenizzz pişman olduk hahaha orda ilk birlikte olduk ama baya kötü geçti iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. İlk ilişkide kan gelmedi eşim de bende çok ağladık o gün zehir oldu bize. Sonra sonra düzeldi ilişkimiz ama çok zor zamanlardı
She_angel HurremSultan sıkma canımı illa kan gelecek diye birşey yok bize bu güne kadar bu yobazlığı zorlamayı yapanlar utansın bence