Aşklarım ballarimmm şimdii bugün korkunc hikayelerimizi konuşalım biraz yaaaa arada iyi oluyor korkunc seylerrr😁😁
Ben başlıyorum öncee;
Hamileyim oğluma karnım burnumda kızım yanımda uyuyor yatağında. Mama istedi ağladı verdim mamasını. Sonra yaz ayiydi sıcakladim pencereyi açtım tam ayak ucumda pencere. Dedim biraz serinliyim sonra kapatırım. Uyuyakalmışım sırt üstü. Rüyamda da erkekleri gördüm. Tam hatırlamıyorum ama korkmuştum zaten. Sonra gözümü bir açtım ayak ucunda bir adam ama yatağın tam köşesinde ayakta. Ben ömrümde bu kadar korktugumu hatırlamıyorum sabah saat 5. Bir çığlık attım kiii eşim kameradan kaydı attı tam o korku filmi çiğligi gibi kaynanam dinleyince ağladı düşünün 😢 o gün dedim bu bebege birsey olmadıysa daha da olmazzzz çok korkunçtu 😩😩😩
Bööö👹👻
Komşular bile uyandı cigligimaaaa korkunçtu yaaa ben bu gece nasıl uyucam
HurremSultan bu gün mü yaşadınız bu olayı
kimkibu yok kız hamileyken dedim ya oğlum dokuz aykik😍
HurremSultan bundan çoook uzun yıllar önce lise sondayken staj yapıyordum yakın bir arkadaşım vardı her bokunu bildiğim fal meraklısı kadıköyde istiklalde nerde falcı varsa giderdik bir gün kahve içtik dedim kapat ya bu falcılar ne görüyolar merak ediyorum kızın falına baktım bildiğin her şeyi çat çat söyledim o hafta hepsi çıktı sonra 1-2 derken staj yaptığım kadınlara bakmaya başladım ne söylesem çıkıyor zaten 6.hissim kuvvetli biriydim ondan öncede bir gün ablamın sevgilisi ingilteredeydi ayrılmışlardı ama geri dönüşü yok tam bir burnu kaf dağında zengin pzvnk asla geri aramaz adım atmaz bir tip dedim seni şu gün arayacak aradı hayda kuzenlerime baktım falan böyle önüme gelene fal bakıyorum artık bu durum beni çok rahatsız etti geceleri rahatsız ediyorlar boynumu yüzümü yolmaya başladım bacaklarımda morluklar falan oluşuyor ama ben hiç hatırlamıyordum bir gün gene beni rahatsız ettiler gece ağlıyorum duyulmuyo bağırıyorum duyulmuyo deliye döndüm en son annem geldi uyandırdı okudu üfledi o günden sonra başımda hep Kuranı Kerimle beraber uyudum bir süre zamanla azaldı bu durum ta ki ben tövbe edene kadar böyle kimsenin duymadığı sesler duyuyordum gece 3 te birileri uyandırıyordu sigara içip geri yatıyordum falan eşimle evlenmeden öncede söylemiştim beni 3 harfliker rahatsız eder gece 3 onların saati merak etme korkma derdim evlendiğimden beri 2-3 sefer bi dürttüler zaten 4 senedir 3ten önce uyumuyorum çocuklardan dolayı 🤣
HurremSultan yazmışsın ya bu gece nasıl uyuyacam diye ondan öyle sandım canım🤭
Susunbebekuyuyo ayy hep fal bakmak istemişimdir gdkshds bakıyorum bakıyorum bir şey göremiyorum yaaa😂😂😂 kız kocan demedi mi cinli karı istemem diye😂😂😂
HurremSultan kışkış cinler derim giderler diye dalga geçti 🤣🤣🤣🤣
Susunbebekuyuyo ay allahım uzak etsiinn❤️ şaka bir yana bakma aşkım daha
HurremSultan Kızım sen manyak mısın ? Şimdii ben hamile insan gece gece nasıl uyuyacammmm 🥴🥴🥴🥴
Ben sabah anlatim en iyisi yoksa kimse uyuyamayacak bu gece
- Düzenlendi
HurremSultan 23 kasımda yaşadığımız deprem gecesi eşimin üstüme kapanması o yatağa yapışmamız birtürlü kalkıp kaçamamak hatırladığım tek şey kabus sabaha kadar tanımadığımız insanlarla ateş başında evi uzaktan seyrederek omzuna kafamı dayayıp ağlamam birbirimizden başka kimsemizin olmaması üzerimize yapan çiy birtürlü olmayan sabah kalan travmalar çok şükür canımız sağ hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın …
HurremSultan posta bir girişim birde çıkışım oldu dahası yok😅
Bsrkaya Askımm kapat pencereni öyle uyu valla pencerelere küstüm 😵💫😵💫
kimkibu anlat kizzss sende mi korkunçlu bacılardansin😂😂
kanalize senin yaşadığın kabusu biz de uzaktan yaşadık 🥹 rabbim birdaha asla yaşatmasın inşallah. Benimde ailem oradaydı korkunc zamanlardı. Lousaydim daha hiç haber izleyemedim. Boğazım düğüm düğüm gezdim. Yediğim yemek boğazıma dizildi günlerce. Tek diyebileceğim şey allahım ailemiz sevdiklerimiz ile sınamasın bizi. Ben en çok kıymet vermeyi bilmeyi öğrendim. Dilerim allahtan eşim de kıymet bilmeyi öğrenir 🥹
Cicilibicili kaçma kız gel😂😂😂
kanalize ay 23 kasım derken? 6 şubat değil miydi
HurremSultan Bende ünideyken amifideyiz yanımda da bir tane erkek oturuyor ve hiç tanımıyorum kendisi derse geç kaldığım için ilk boş yere oturulmuştum 😁 neyse dersin en hararetli yerinde bu başını omzuma koydu ben omzumu harfler ettiriyorum -kalksana- diye ama yok 3 kez tekrarladım en sonunda bu üzerime yığıldı 😁 oğlandan sadece görüntü var ses yok gözler kapalı bende galiba öldü diyebildim kaldım öyle sonra arkadaşları epilepsi kriz geçiriyor dedi hocamız sakın hareket ettirmeyin diyo birisi ağzını açıyo sağlıkçılar gelene kadar yerimden hareket edemedim ve en korktuğun olaydı 🙈
HurremSultan yok yook😅korkmuyorum diye avutuyorum kendimi hep dua okuyorum falan çok şükür bir şeyde yaşamadım ama son zamanlarda hep Bi böyle bakmadığım tarafta bisey varmış hissi siluet falan görür gibi oluyorum burdakileri okuyup bilinçaltımi coşturmayayim😅😅