xwomenn ya buna benzer ben de yaşadım. Kızımı yeni doğurmuş lohusaydım. Bir de oğlum vardı 1 yaşında, oğlumla eşim yatak odasında yatıyordu. Bende kızımla oturma odasında koltukta uyuyorduk. Kızım gece ağlayınca emzirdim ana kucağına yatırdım, sallayarak uyusun diye uğraşırken ben uyuyakalmışım, sonra sanki üzerimden biri atladı gibi bir his oldu, yani hafif bir rüzgar esti gibi hissettim, sonra parke gıcırdadı sanki biri yürüyordu hızlı hızlı adımlarla, sonra bi sıcaklık hissettim tüm vücudum karıncalanıyor gibi oluyordu ki uyandım hemen, bi baktım kızım yerde sürüklenmiş gibi ,battaniyesi açık felan, yerde halının üzerindeydi yani kızım, ana kucaginda degildi. Bağırmışım hemen eşim geldi. Demekki uyanmasam kızımı alıp götüreceklerdi, cok korkunctu 😱
Bir keresinde de yeni evliyiz, eşimi sabah 6 da işe gönderdim ,hemen geri yattım yatağa uyumak için. Sırtım kapıya dönük yan yatıyorum. Daha tam uykuya dalamadan yatağın ucuna biri oturdu gibi oldu, hani yatak hareket eder ya öyle oldu. Sonra bana doğru yaklaştı, arkama yattı, nefesini ensemde hissediyorum ama dönüp bakamıyorum. Hareket edemiyorum. Sonra tam sarılacaktı bana içimden ihlas suresini okudum. (İhlas suresi nerden aklıma geldi bilmiyorum😂 bir anda ağzımdan o dua cıktı, okurken koşarak bağırarak uzaklaştı benden, sonra uyandım.
Birde geçen hafta yaşadım. Eşim yanımda olmadığı için oglumla yatakta yatıyoruz. Kızımda ayakucumda beşiğinde uyuyor. Neyse gece kızım su istedi verdim yattim hemen. Ama sırt üstü yatmışım, üzerim açık pikeyi örtmeden uyumuşum. Rüyamda annemin evindeyim, kardeşlerim felan da var, sonra baska bir kadın daha var ama yüzü cok çirkin ve sürekli bana sırıtarak bakıp duruyor. Salona gidiyorum gelip yanıma oturuyor, mutfaga gidiyorum peşimden geliyor. Nereye gitsem peşinde yani. En son mutfaktayken sen neden beni takip ediyorsun diye azarlayacaktım ki bu şekil değiştirdi, bir yaratığa dönüştü. Ama sadece ben görüyorum onu, kardeşlerim felan görmüyor. Neyse işte karşımda kocaman bir yaratik oldu, bana doğru yürüyordu, beni ısırmak istiyordu, en son tuttu sarıldı bana sımsıkı tam ısıracaktı ki yine ben ihlas suresini okudum rüyamda, o duayı bilinçli bir sekilde okumuyorum, kendiliğinden ağzımdan çıkıyor, ve bağırarak okuyorum o ihlas suresini. Yine okurken bu yaratık kendi kafasına vura vura kulaklarını kapatarak koşarak kaçtı gitti. Sonra bi uyandım, hem kızım hem oğlum birden bire ağlamaya basladılar. İkisini de yanıma aldım, sarıldım okudum üfledim etrafa. Baska da yaşamadım. Halen de evde tek kalmaya korkmuyorum, 😂