HurremSultan bilmiyorum bulamadık hiç biyerde 🥴
Bööö👹👻
Kiyamam Askim.ben korku nedir bilmem:)
sadbarbie benim dua rutinim oluştu artık okumadan uyumam uyuyamam 🥰 7 nas 7 felak 7 ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha birde eşimin ananesinin öğrettiği dua var onları okuyorum
HurremSultan Ahaha 😂
Sahra5 ayyy bak bu çok korkunç 😶🌫️😶🌫️😶🌫️ yok olmak istedim şuanda kizzz dvssvskhd bakireligimi senden önce alan aldı deseydin kocana 😂😂😂
Sahra5 kız dappe filmi sizin hayat hikayeniz mi😂😂
Sedaa ay resmen icim ürperdi lohusalikta boslukta kaldiğimiz için musallat oluyorlarmış ama eğer korkmayip okursan sürekli gidiyorlarmış anlattiklarinizi resmen gözümde çanlandirdim sizde geçmiş olsun tabi ben de korkmuyorum ama yinede yanliz kalinca daha cok vesvese geliyor ha biri gecti ha orda ha parke sesi psikolojimi bozdu iyice sizde bol bol okuyun kuranla gezin öyle rahatliyorki insan anlatamam
HurremSultan 🤣🤣🤣🤣 valla çok garipti
İlk kez de burda anlatdım yani 🤣 kimse inanmaz ve özellikle başlma hrp böyle şeyler geldiöi için korkuylardı anlatdığımda
Susunbebekuyuyo 🤲🤲🤲🥰🥰
HurremSultan psikopat bunlar diycem olmayacak şimdi gece gece ahahahah
HurremSultan Kusura bakma ama senin açacağın postun içine s.c.y.m gece gece ödüm koptu. Bebeğe mama yapmaya gidemiyorum 😒
Mutluanne_ kafam güzel galiba saat geçenin 4 dü ve ben bu postu okuyorum 🥲🥹 ihlas süresi de okumaya ihmal etmiyorum besmele çekmeyi de bitti bitecek az kaldı
Edo sus sus gelip seni tokatliucak şimdi😂😂😂
@“sadbarbie” valla ben hamileyken oldu hep normalde bişey yok canım korkutma kendini film felan izle dagıt kafanı
kimkibu ben lohusaydım kayınvalidem dedi ki kapıyı çalarlarsa açma gel gidelim falan derlerse gitme nende anlamadm diyorum zaten emre yokken acmam ne işi var diyorum sonra görümcem kaynanama sus dedi aklına sokma kaynanama lohusayken 3 harfliler gelmiş zorla götürmeye calısmıs kapıyı çalmışlar acmıs yani kaynanam şuan senin dediğin görünce yazmak istedim
mutlusonsuz evet bana dedi çıkalım annenlere haber verim gelip bebeğe baksınlar sonra dediğimde neyse vaz geçtim oturup gitti zaten sigaram yok diyip
Benim yengem baya baya götürülüyor du ama onun yanında kalan kişiler fark edip götürmelerine engel olmuş😁galiba lausa kadınlar iradesi ve baya halsiz oldukları için daha kolay geliyor onlar için genelde hep bu tarz ve galiba bizim aile biraz kendilerine çekiyorlar 😃postlarıma bakarsan anlarsın zaten 😊