bukii27 ayy büyü işleriyle uğraşan insanlardan Allah uzak etsin ya 😶🌫️😶🌫️
Bööö👹👻
Susunbebekuyuyo karabasan dediğin ben fal da bakmam etmem ama bi ara sürekli geliyorlardı hergün hergün artık uyumamak için ağlıyordum uykusuzluktan ne denediysem geçmedi kendiliğinden azaldı şimdi nadir geliyor ama her akşam yatmadan avucuna ihlas,nas ,felak surelerini okuyup başından ayak parmağına kadar tüm vücuduna sürersen o gün seni melekler korur ve hiç biri yaklaşamaz peygamberimizin (sav.) sünnetidir 🤲🤲🫶🫶🫶❤️
sadbarbie Bi ara bende çok kötüydüm. Sürekli evde peşimde biri geziyor köşelerden beni izliyor sanıyordum ama sonra uykusuzluktan yorgun düştüğüm için olduğunu anladık çünkü oğlum. Gece hiç uyumazdi. Kızım da öğle uykusunu bırakmıştı. Mahfiluyordum uykusuzluktan oda öyle çıkıyordu benden işte
sadbarbie yok kız ne alaka hamileyken insan daha çok etkileniyor sadece bebeğe birsey olur düşüncesi
HurremSultan hahah sanki gündüz yoklar 😅
HurremSultan o daha korkunç 😣
HurremSultan rahatladım 😂😂
HurremSultan ben görmedim ama sesini duydum, aynı kocamın sesiydi 😶 eşim olmadığını öğrendikten sonra korktum da anlık bi daha korkmadım çünkü korkuyla beslendiklerini korkarsam daha çok göreceğimi biliyordum. Şükür ki bi daha yaşamadım
HurremSultan sabah uyandığımda hatırladım kafayı yedim ama shshshhs
sadbarbie korkunc valla kimse de inanmıyordu anlatınca yok sayiyorlqrdi o daha kötüydü benim için.
Lolita_ hahaha geç kalmissinbzgsksbx
delihatunum yoklar yoklar ssssss 😵💫😵💫
Mutluanne_ ay Allah korusun amanannnnn
HurremSultan 😂bi de rüyam vardı geçen yazmışdım buraya dur birini daha hatırladım
HurremSultan yine 16-17 yaşlardayım evde kimse yoktu herkes işe gitmişdi sanırım ama yanlızdım yarı uanık gibi bişeydim ama yatakdaydım hani olur ya sesleri falan duyarsın ama uyosundur. Öuleyim neyse işte bi anda yorganın hareket ettiğini hiss etdim bey bana dokunuyor ama ben asla tepki veremiyorum herşeyin farkındayım ama uyanmıyorum bacaklatıma falan dokunuyo çok hafif ama hiss ediyorum sonra yavaş yavaş kalktığımı farkketim baya yataktan bedenimin ayrıldığının farkındayım kollarım sarkmış aşağı foöru ve ben çok fazla değil ama yataktan biraz havadayım sonra noluyo diye gözümü bi açtım geri yatağa indiğimi hiss ettim tam gözümü açarken bu neydi şimdi falan derken 5-10 dakka sonra tekrar uyuma çabasındayım yine bana bişey dokunuyo ama bu defa baya baya bedenimin her yerine dokunuyo ve ben hareket edemiyorum farkındayım herşeyin ama bişey yapamıyorim çok af edersiniz sonra sanki biriyle birlikte olmuş gibi hiss ettim baya baya hiss etim ki ben o yaşta hiç kimseyle birlikte olmamıştım ve nasıl bişey olduöunu da bilmiyirdum ama o an aşağlarda bişey oldu 😄😄
Aşırı korkmuş şekilde uyandım uyandğımda kedimi ıslak halde gprdüm tabi
Ama evlendikten sonra da anladım cinsellik olunca nasıl olduöunu ve o sabah yaşıdığımla gerçek ilişki tamı tamına aynıydı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ onu anladım
HurremSultan ha bide şey var tabi bizim köy evinde bütün aile fertlerinin duyduğu sesler var her gecr olmasa da bazı geceler evin ikimci katında birileri yüryo sanki hepimiz uyoruz abimler falan tam ses geldiöinde kaç kere baktı çıkıp ama hiç kimse yok tabiki aşağı indiklerinde yine ayak sesleri geliyodu 😄😄 benim de hayatım korku filmi gibi
HurremSultan bilmiyorum bulamadık hiç biyerde 🥴
Kiyamam Askim.ben korku nedir bilmem:)