HurremSultan 😂😂 psikolojim iyi dayanmış 😂😂😂 bi keresinde de annemlere gitmiştim abim bana uyuduğu odada hep sesler duyduğunu geceleri hep bişeyler gprdüğünü söylemişti çok önceden
Gittim işte gece uyoruz falan ben kabus gördüm 4-5 tane bpule çok da küçük olmayan şeytan neye benziyo bilmiyorum ama korkunç yaratıklar üzerime çıktı rüyamda biz şeytanın oğullarıyız dediler bu kabus böyle ben de işte bağrıyorum kurtarın beni diye falan rüyamda o garip şeylerden birisi yataktan yağımı aşağı çekti bir ayağım yere değdi ayağlm yere değdiğinde ben ciddi cidii uyandım ve gerçelten de ayağım biri yerdeydi
Bööö👹👻
Ay benimki biraz komik sizinkilere bakınca yaa , lohusayken bebeğim yanımda uyuyakaldım biri şak diye tokat attı bana ama nasıl bir korkma gözlerimi açtım baktım kimse yok ama o kadar yorgun oluyordum ki o an algılayamayıp geri yattım sonra uyanınca korkmuştum , bebeğim doğduktan sonra benimde başıma çok geldi yan yana yatardık bebek sesi duyardım ağlıyor gibi ama gözlerimi açamaz bebeğe bakamazdım dua okurdum sürekli ve nasıl bir şeyse besmele ile falan geçmezdi nedense gerçekten lohusa dönemlerinde bir geliyorlar ya 🥲
Mutluanne_ ay öyle bir durumda asla cevap vermemek gerekiyor bidaha olursa evde birinin olduğuna emin olun öyle cevap verin 😶
Ask_hosmus bilmiyodum ki o an cevap vermiş bulundum
@“HurremSultan” Bende 5 6 aylık hamileydim galiba tam hatırlamıyorum görümcemin odasında yatıyordum tektim odada tabi çirkin bir kadın uykumda beni ordan oraya vuruyordu üstüme cullandı agzını actı bişeyler yüzüme gelmeye başladı odaya biri girdi onun sesiyle kayboldu uyandım tabi ama ben iptal beni korkutan şey eşimin halası da hamileyken sürekli bu şekilde görüp çocuklarını karnında doguma yakın kaybediyormş bide eşimin ailesinin cinli olayları cok oldugu İcin çok etkilenmiştim bir kere de kücük kız cocugu annesiyle aksam vakti evimize geliyordu yani kayınvalidemin evine ben alt katta otuyorm neyse işde yine görümcemin odasında uzanmıştm sıkıntılı gebelik gecirdiğim İcin üst katta kayınvalidemle kalıyordm eşim gelene kadar her neyse uzanmışım yine Bi baktm eve bir Anne bir Kız giriyor ama böyle çirkin bişeyler bizde yemek yiyckmşz para istiyorlar vermiyorm kızıyorum dışarıya atıyorm annesi merdivenin basında bekliyor orda da bizim komşu namaz kılıyorms ne alakaysa orası işde kız bir anda ben tekken gelip karnıma vuruyor tekme atarak Ay nasıl korkuyorm ama bebege bişey olck diye hemen eline bozuk para verip gönderiyorum uyandım eşimde gelmişti kayınvalidemle eşime anltmm tabi hemen sabah doktoruma gittim bebekte bişey varmı diye çok şükür yoktu hemen bana muska yaptırdılar çok şükür ondan sonra tek kalmama ragmen bişey yaşamadım o muskayı hic cıkarmadım tabi ben 2 cocugumu kaybettm karnındayken biri bu olaylara benzer Bişey yüzünden Ay çok uzun olduuu😂😂
Askkadini ayy yok kız inşallah gerçek değildir. Çünkü rüyamda uyandım. O adamı gördüm. Bağırdım tekrar uyandım yine o adamı gördüm tekrar bağırdım uyandım. Yine o adamı gördüm. İnliyorum ama bunlar hep rüya içinde oluyor. Sonra cidden uyandım karşımda yine o adamı görünce şok oldum. Bu sefer cidden çığlığı bastım. Yanlış anlatmışım. Şimdi tam aklıma geldi 😵💫😵💫
Bsrkaya ahahhaa kanka valla özellikle lousaya geliyormuş genelde tokat atıp kaçıyormuş ama gsksgdjd of allahım valla yanlışlıkla güldüm 😂
Lolita_ kız nasıl bakıştık geri uyudum dedinnnn😵💫😵💫
Sedaa kizzz bu cinler senden ne istiyor bacım 😵💫😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Ask_hosmus kizzz cevseni nasıl çaldılar korkunç 😵💫😵💫
yagmurum tanımıyorum yüzü yoktu
MedavikPastam hamilelikte böyle şeyler daha da etkiliyor insanı ya çok hassas bir dönem bende hala aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor
delihatunum hahaha gündüz cinler uyuyor şimdi tam vaktngsksdbd
Mutluanne_ ayyy ben hiç böyle şeyler yaşamadım kız nasıl kocanizin yerine geçiyor ya cidden korkunc
Sahra5 hepsini anlat😁
Sahra5 seni götürmek istemişler kizzz😵💫😵💫😵💫
Edo o tokat olayı çok oluyor ya gdkshd niye tokat meselaaaaa
Ask_hosmus niye kanka ya
HurremSultan evet malesef