• Sağlık
  • Prolaktin 30.67 cikti doktor dostinex ilaç verdi

tugba717_ bir yan etkisi oldu mu peki bir de kullananlar genel olarak hamile kalmak için kullanan var açıkça si korktum hamile kalırım diye kullansam mi karar veremedim

Elizabeth çok geçmiş olsun belirtilerin de halsizlik uyku hali sürekli yorgunluk baş ağrısı varmiydi sizde

29182532 yok ben hiç belirti yaşadım sadece regl duzensiz olmaya başlamıştı onun için gittiğimde öğrendim dostinex güzel bir ilaç senin bu değer bir ay da normale döner ben 132 lerden şu an 35 e düştüm yani hakilelik konusuda arkadaşa sormuşsun ben 1 senedir kullanıyorum korunmuyorumda şu an gebelik söz konusu değil ben istiyorum da artık bebiş yani Allah nasip ederse hâlâ da kullanıyorum belki şimdiye benimki de düşmüş olabilir bir ay önce 35 idi bir aydır kullanıyorum kan verecem işte yakın zamanda biraktirabilir artık bana da size de çok geçmiş olsun çok kafaya takmayın dostinex kullanın bir ayda sizin bu değer normale dönecektir ben beyin mr vs çektirdim bişey yok stres kaynaklı yükselmişti benimki

Elizabeth mr dan bana da sıra verdi bende stres yoğunluk sürekli uyku hali her şey var kan ve vitamin değerlerim normal olduğu halde.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. O zaman kullanacağım ben hamile kalırım diye korkuyordum.

29182532 merhaba bebek düşünürken stresten benimde yükselmişti doktorum ilaç önermişti ama o süre de korunmak gerekiyor vs diye riske atmak istemedim ebru destanın önerdiği bir çay vardı 3 bitki var aktardan alıp kaynatıp içiyorsun onu yaptım bir iki ayda düştü ve hamile kaldım bir araştırın isterseniz çünkü hormon ilaçları bir yeri düzeltip bir yeri bozuyor 🙏

Asya35 teşekkürler ederim bir araştırayım benim kızım küçük daha hamile kalmak istemiyorum bu ilacı kullanan çoğu kişide hamile kalmak için kullanmış şimdi kullanırım düşer birde hamile kalırsam . Bu halsizligimin nedenini bulmak istiyorum eğer bu yapıyorsa mecbur düşür meliyim ama değilse de gerek yok .Aile doktoru bir kadın dogumcuya gözük yüksek biraz dedi ama doktorda çok yüksek değil diyerekten yazdı anlayamadım.

prensesimmm maşallah 🤩bu korkutuyor beni kullanırsam düşer de hamile kalırsam çok kararsızım kullanmayayim bari 😟

prensesimmm evet istemiyorum bir kaç sene.elhamdülillah 2 tane var rabbim olmayanlarda nasip etsin🥰