Yasak_elma ay Allah korusun valla kendime güvenim olmadığından taktım zaten kocaya güvenim tam benim😂😂😂
Devlet hastanesi spiral
HurremSultan valla erkege heleki hiic güvenme😅
Yasak_elma kdksksjs yok yok dün mesela yarısı içine yarısı üstüne oldu Allah ya spiral olmasaydı 😳😳😱
HurremSultan Zaten oyüzden diyorum ya aşko😂Bide diyorsunki hala ben kocama güveniyorum😏Peh külahıma anlat🙄😂😂
Kızlar ben cilt altı implant taktırdım. Bir daha o spiral acısını çekemem 3 sene rahatım
HurremSultan canım kısa bi işlemmi acıyomu bende yarın taktırcam
dolunayaras zor bir işlem değil ama rahimde sıkıntı yoksa tabiki🙈
HurremSultan rahimde bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama bebeğğmle gidicem babası bakıcaz diş çıkarıyo bu sırada kısa bi işlemdir inşallah babasında çok durmuyo o yüzden 😃😃
dolunayaras yok ya benimki baya uzun sürdü ona rağmen 15 20 dkka baya uğraştılar normalde iki üç dkka giyinme soyunma desen birde 10 dakika olsun
HurremSultan benimde rahim ağzı çok dar olduğu için birini takmaya çalıştı olmadı onu çıkardı başka bir aparatla rahim ağzını açtı 2. Yi hazılamasını bekletti öyle rahim öne çekili sonra 2. Yi taktı. Masadan kalktığımda heryer dönüyordu.. Bazısı hiç hissetmiyor bazısının canına okuyor demek bu iş. Benimde 20 dakika falan sürdü. Şimdi valla çıkartmam gerekirse nasıl olacak diye düşünüyorum kara kara…
Fatgi_ çıkartma çok kolay. Pit diye çekiyorlar😂 keşke takma da o kadar kolay olsa🤭
HurremSultan ay inşallah öyle olur diyorum o kadar çektim bari bir kaç yıl kaymasında çektiğime değsin 🥲
Fatgi_ ben bir sene Zor dayandım attım kurtuldum oh mis 😂
HurremSultan ağrı falan yapıyormuydu?
Fatgi_ aşırı kanama.yapto canım
HurremSultan bende de regl günümü çok uzattı ve çok ağrılı regl yaşamaya başladım. Ama ara kanama hiç yok şuanlık ya bakalım.
Fatgi_ bende o da vardı malesef