Doğum yapalı 5 ay oldu. 2.çocuk düşünmüyorum eşime de güvenemiyorum. Spiral için devlet hastanesindeki doktor eczaneden bakır spiral almamı söyledi ebeler takıyormuş. Hangi marka almalıyım? internette araştırdım gynefix varmış devlette takarlar mı acaba özel eğitim gerekiyormuş onun için.

HurremSultan banada devlette takarsan ucretli dediler yani kendin aliyosun ria yi sonra dedi aile saglik merkezine git orda takarlar gittim biraz enfeksiyon oldigu icin 10 gun sonra gel dedi ilacim bitsin gideyim bende ama bu arada iliski olmiycak dedi off dayanamıyorum ben yaa

Askkadini adetliyken gidince canın yanmazmış öyle diyorlar. ben memleketteyim kocayı evde bıraktım artık telefonla falan djdjjd

Bugün adetim in 3. Günü spiral için doktor gittim spiral kendim almamı söyledi aldım 250 TL. Sonra doğumhaneye yolladı ebe taktı ama iyi takamamış geri doktora indim ultrasonla baktı göremedi çıkartıcaz dedi çıkardı. Mafoldum kızlar zaten ben korkuyordum zor bir normal doğum yapmıştım aç olduğum için de bulantılarım oldu. 1 ay sonra gel yine deneriz dedi doktor ben deneme tahtası mıyım. Emziriyorum o sırada ağrımdan sormamışım azitro aksef mixovul yazmış emzirmeye bir sıkıntı olur mu siz kullandınız mı? Ben bir daha spiral düşünmüyorum cilt altı implant fiyatları nedir memnun musunuz cevaplar mısınız lütfen

mavisss0 Bende biara spiral kullandim bakırlısından devlette taktırdım bana sen alacaksın falan demediler.Adette değildim.Gittim bi bi kan aldılar hemen cıktı.Girdim 5 dakkada taktılar.Spirali falan ben almadım yani.Takanda ebe değil kadın doğum doktoruydu

mavisss0 bana da stajyer doktor taktı. Kızlık bir sıkıntı yoktu rahmim hala tam kuculmedigi için olmadı çok zorlandılar. 2 ria aldı doktor baya ugrasti takmak için mahfildum ben🥺🥺

HurremSultan valla ben de mafoldum zaten evde de çocuk yataktan düşmüş mindere psikolojim bozuldu ya

mavisss0 Yani bana uzman doktor taktı hemen taktı hicbisey anlamadım şipsak

HurremSultan Keşke biraz bekleseydinde öyle taktırsaydın rahim 40de toplanıyor diyorlar ama ben inanmıyorum.Ben taktırdigimda 8 ay olmustu dogum yapalı ama genede tereddüt etmistim keske enaz 1 yıl bekleseydim dedim yani ne olur neolmaz acısından

Yasak_elma askiiim zaten ard arda doğum yaptım hamile kalsam çok zorlanırım birdaha 🥹🥹 en kesin çözüm o geldi. Ben birde kendimi biliyorum hem hemen hamile kalıyorum hemde ilişkide kendimi kaybediyorum o yüzden en mantıklısı o geldi