HurremSultan kız o paraya neler alırsın neleeer 😁 sen üstünden geçmeden senin ufaklıklar geçerse görürsün ahahahah
İphone 15
yagmurum 14pro Max kullanıyorum bi üst modelini almayı düşünmedim çünkü bi farkı yok aynı yani şarj girişi ve çip farkı var ama çok fark atıcağınıda düşünmüyorum 5s/6s/7-7plus/8/11/13/14pro max bunları kullanan biriyim ve aman aman hiç bir farkı yok sadece kamera daha geliştirilmiş ve sırf kameradan ötürü tercih ettiğim bir marka profesyonel bir kamera alıp ayrı ayrı taşımakla uğraşmak istemiyorum. Samsung S23 övenlerde var gördüm kamerada ama Extra oyun performansı içinde yine tercihim apple ve uzun ömürlü yıllar geçsede kasma sorunu hiç görmedim hiç bir telefonunda
HurremSultan 🥺 bendeeee özendim şimdii😁
Nurtrhnx1 okurken şey dedim param olsaaa ah param olsaaa😂😂😂 kız anam parası olmayan zaten alim mi almjgimmj diye düşünüyor dbskdvd bosverin düşünmeyin herkez parasının yettiğini alsin😂
HurremSultan infinx yeter bana diyimğğ🤧😁🤷🏻♂️
Nurtrhnx1 o ney kız gxxvdlsbx benimki de tuhaf ahaahhah HONOR 90🤣🤣
HurremSultan Asıl o ne kızzz😂😂 nete bak benimki fazla piyasada yokk🤧🤷🏻♂️
Nurtrhnx1 benimki daha yeni çıkmış xgskchjx kız pahalı hee hergun başımın etini yiyor kcam yok yeni yok şöyle yok çocuklara verme😂😂😂 16 ya aldı 😵💫😵💫
Iphone 12 vardı bende pil yüzde 80 olmuştu o yüzden eşim hediye 15 plus aldı cok memnunum iyikide almış şarjım 1 gün boyunca rahat rahat yetiyor
yagmurum
Iphon kullanıyorum ama yenisini almam
Hele birde şimdi bebeğim var hayatta almam eline aldığını fırlatıyor
Herşeyi geçtim eşimin alın teriyle kazandığı parayı hayatta bir telefona koymam (çünkü fiyatı abartı pahalı)
Telefonum bozulana kadar benimdir elimdeki telefon 4 cü yılına girdi 8 plus çok severim ve hala memnunum alooo diyor ya bitti gitti 😂😂😂😂