yagmurum bende şahsen çok uzun zamandır ıphone kullanıcısıyım taa 5s’den beri bundan sonra da değiştirmesi zor olur benim için geçen sene hediye 11 aldı eşim şuanda onunla devam ediyorum imkanım varsa 15 almak isterim ama maddiyata da bağlı büyük paralar kazanan birine o para çerez parası gibi gelir kimiside gösterişi seviyor tabi 🙌🏻 şuanki telefonun bile tüm özelliklerini kullanmıyorum 15’i alsam da aynı şeyleri kullanacağım mesela o yüzden 11 yetiyor şimdilik
İphone 15
yagmurum benim 12 şuan . İlk telefonum 6s di ve 7 yıl kullandım ama 12 bile çok pahalıydı ben alırken. Ama benim abim var tam bir bagımlı 15 aldı bile saçma geliyo bana . Bi de 2 tane aldı eşine de .
elifdedimbededim Off gerçekten mi
Ne işi yapıyor peki çok mu imkanı iyi
Bu ülkede yaşarsam almam ama Avrupa’dakiler gibi bir maaş bir iphone olsa eskisini verip üstüne ekleyip alirim. Bu ülkede alamam zaten istesem de. Hiç iphone kullanmadım eşim de tam tersi hep iphone. En son bulgaristandan 14 pro aldik ona yarı yarıya uyguna. O bozulana kadar devam
yagmurum evet maalesef bi engin dilan polat kadar degil ama iyi yani durumları Allah daha çok versin 😍
yagmurum yaa telefonun çok özelliklerini kullanan için alınabilir ama genel şeyler için gerek yok 😂 benim için kamera ve hafıza yani bide kasmasın tamam 😂
belladonna param olsa alır üstünden bile geçerim 😂😁
HurremSultan kız o paraya neler alırsın neleeer 😁 sen üstünden geçmeden senin ufaklıklar geçerse görürsün ahahahah
yagmurum 14pro Max kullanıyorum bi üst modelini almayı düşünmedim çünkü bi farkı yok aynı yani şarj girişi ve çip farkı var ama çok fark atıcağınıda düşünmüyorum 5s/6s/7-7plus/8/11/13/14pro max bunları kullanan biriyim ve aman aman hiç bir farkı yok sadece kamera daha geliştirilmiş ve sırf kameradan ötürü tercih ettiğim bir marka profesyonel bir kamera alıp ayrı ayrı taşımakla uğraşmak istemiyorum. Samsung S23 övenlerde var gördüm kamerada ama Extra oyun performansı içinde yine tercihim apple ve uzun ömürlü yıllar geçsede kasma sorunu hiç görmedim hiç bir telefonunda
HurremSultan 🥺 bendeeee özendim şimdii😁
Nurtrhnx1 okurken şey dedim param olsaaa ah param olsaaa😂😂😂 kız anam parası olmayan zaten alim mi almjgimmj diye düşünüyor dbskdvd bosverin düşünmeyin herkez parasının yettiğini alsin😂
HurremSultan infinx yeter bana diyimğğ🤧😁🤷🏻♂️
Nurtrhnx1 o ney kız gxxvdlsbx benimki de tuhaf ahaahhah HONOR 90🤣🤣
HurremSultan Asıl o ne kızzz😂😂 nete bak benimki fazla piyasada yokk🤧🤷🏻♂️
Nurtrhnx1 benimki daha yeni çıkmış xgskchjx kız pahalı hee hergun başımın etini yiyor kcam yok yeni yok şöyle yok çocuklara verme😂😂😂 16 ya aldı 😵💫😵💫