Kızlar esra ezmecinin hürrem afrosu ve nioli yağını kullanan var mı? Gerçekten yorumlardani gibi efsane mi yoksa paralı yorum mu anlayamadım. O kadar para vermeye değer mi sizce?

ceydanur ben nioli kullandım ama öyle aman aman bir etki göremedim. Bir arkadaşım önerdi bir hevesle aldim ama yani almasamda olurmus

ceydanur ben monovillenin nioli yağını kullanıyorum çok memnunum hemen kaşıntı olsa döküyorum benim akıntım biraz olurdu akıntıyı neredeyse Kesti düzenli olarak kullanıyorum. Doğumdan sonra basur oldu nenoldugunu başıma gelince öğrendim çok kötü biseydi çok eziyetti Dr krem verdi hiç kullanmadım lohusalık bitti ondan beridir düzenli kullanırım bence her bayanda olmalı.

Bende iki hamileliğimdede mantar oldu. Kullanmadığım ilaç kalmadı gebe halimle. Artık olmasının önüne geçmek istiyorum. Birde hoş koku veriyormuş sanırım nioliyi o yüzden istiyorum

Ask_hosmus nioli mantar akıntı kötü koku vs engelleyip florasını dengeliyormuş. Doktoruma sormuştum içmediğin sürece dene bişey olmaz dedi. Hürrem afroyu tam anlayamadım. Afrodizyak etkili parfüm gibi sanırım. Eşin aklımda koku hafızasında kalmak ve ilgisini daha çok çekmek için galiba

ceydanur aaa çok iyi o zaman hamileyken kullanılabiliyor mu acaba fazla bı akıntım yok ama güzel koksun isterim 😂

amancanim monovillede kötü kokuyor yazmışlar yorumlara. Kendisi kötü kokup oranın güzel kokmasını mı sağlıyor yoksa kokuya bir etkisi yok mı

ceydanur kesinlikle. Onu kullandım , neler oldu sana anlatayım:

1. Birden aşırı çekici oldum.
            2. Eşim sürdüğüm her dakika bana sürekli iltifat etti.
            3. Etraftaki herkesin ilgisini çektim, aşırı güzel koktuğumu söylediler.
            4. Kocam bir kilo altın aldı, her yerine tak dedi.
            5. Son model bir araba aldı. Çünkü bunları sürdüm diye bize para aktı.
            6. Villa aldık.
            7. Birden 20 yaşıma geri döndüm. Hatta o zamankinden bile güzelim.
              Daha liste uzar gider. Engin Polat bir benim koca iki. İkinci Dilan olduk sayesinde

Susunbebekuyuyo eşin ilgisini çekiyormuş cinsel çekimi arttırıyormuş harika kokuyormuş diye duydum

ceydanur trenyolda var 89 tl. aynı işi görüyor.. akıntı enfeksıyon varsa iyi geliyor yorumlaea bak herkws cok memnun çevremde cok kişi kullanıyor kokuya falan da iyi gelıyormus kötu kokmasını engellıyormus

ceydanur monoville naneli mentollü kokuyor. Yani size yaklaşan biri o kokuyor alabiliyor şahsen baya yoğun. Ben kullandım ama öyle çok etkisi olmadı

Cicekliperde kızz sen dilan polatmı oldun 🤣🤣 şaka bir yana gercekten 4.maddeye kadar inanmıştım. Devamını okudukça güldüm 😂 insan gercekten böyle şeylere inanıp para veriyor mu anlamiyorum. İlaç alacaksam eczaneden başka bir yerden almam. Yok tuzlu suymuş, yok hürrem parfümüymüş gercekten cok saçma geliyor bana. Bir insanin aurası ve enerjisi yüksek olursa girdiği her ortamda dikkat çeker zaten.

Sedaa 😂😂 Dilan Polat şu ara meşhur kocası da güller müller seriyor ya aklıma o geldi ya.
                Aynı fikirdeyim . Bazı şeyleri çok abartıyorlar.