Kedi alıcam kızçelerim yok mu bakan anlayan bakımı nasıl olur eğitimi falan ?
Yok mu bakan ?
sirinhatun-18 küçük mü kaç yaş yada aylık. Sevgini hissettirirsen her konu da seni anlat. Hiç zor değil tek sıkıntısı mama kum aşılar Türkiye de çok pahalı diye biliyorum maması mı suyunu hep taze tut kumu temiz olmalı onların en önem verdiği şey bu.Ve ilgi oyun senle yatıp kalakarlar gece canı sıkılır koşar durur sabah başında alarma gerek yok kalk köliş ilgi ver bana :) her şeyleri ile çok tatlılar. Yoldaş olurlar sana
sirinhatun-18 kız geçen tavşandan dert yanan sen değilmiydin
Nurtrhnx1 o tavşan ben kedi istemiştim zaten eşimden o gidip tavşan almıştı
Nurtrhnx1 ondan yani bebitom
suraterra yavru almak istiyorum alıştırma konusunda biraz korkum var tuvalet eğitimi olarak
sirinhatun-18 Aşko bence ikisininde cefası aynı 🤷🏻♂️
sirinhatun-18 valla koltuklari perdeleri tirmalarlar asilarinin fiyati cabasi annemde kopek dukkanda kedi var yani cok buyuk sorumluluk geri gonderceksen hic alma bastan soyleyyeim ve bildigin cocuk bakiosun gibi dusun
Nurtrhnx1 aşko bilemiyorum vallah ya cok istiyorum çocukluktan beri
sirinhatun-18 yani 2-3 günlük bir yere bile gidemiykrsun illa bakanı olması lazım aşıları uçmuş durumda bende çok istyordum ama evde zaten 2 tane kedim var (kızlarım) 🤣 yok anam uğraşamam kardeşimin 2 tane kedisi var scotish ve british özledikçe onları seviyorum yetiyor
sirinhatun-18 Canısı görümcem 5 aylıkken almıştı. Şimdi 1 yaşında falan ama görümcemin çocukları da var onlar bakımını yapıyorlar. Tuvaleti geldiğinde de kumuna gidip yapıyor etrafa yapmıyormuş dediklerine göre. Uysal bir kediymiş herkes çok seviyo ama görümcemin çocukları olduğu için görümcem zorlanmıyor bakımında
sirinhatun-18 canım eğitimleri hiç zor değil gerçekten güzel bir duygu bir evcil dostunun olması,ilk eğitim de en fazla 2 ila 3 gün yorar seni yerine alışması konusunda belkide hemen alışır hiç yormaz ama gerçekten maddi olarak hazır olman gerek .manevi olarakta evet tatil farklı şehir uzaklaşmalar konusunda bakacak biri olmazsa bir yere kıpırdıyamazsın.yada herşeyi Ike yanında götürmelisin ben öyle yaparım.evet evcil otelleri var ama onlarda sanırım günlük 250 tl şimdi ne kadar bilmiyorum.bir de kızan dönemine girince! Ya çiftleştireceksin ya da kısırlastıracaksın yok sa evi mahvediyor.
belladonna baby benim kızım cok seviyor kedileri bende seviyorum bakımını üstlene bilirim yani ya
suraterra hayvanlara olan sevgim çocukluktan geliyor fakat kimse bu zamana kadar kedi almadı istediğim ağladığım halde eşimden istedim allah razı olsun kırmayıp ücretsiz sahiplendirme ilanlarına bakıyor tuvalet kumu vs herşey hal olduktan sonra kediyi alıcaz iyi bakarım yani üstlenebilirim eğitimi kolay olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı bebek olarak almak istiyorum daha kolay alışır diye bize büyük zor alışır biraz diye düşünüyorum büyük ihtimal kısırlaştırılmış alıcam öyle düşünüyorum
sirinhatun-18 eğitimi inanın hiç zor değil Kesinlikle çok iyi gelecektir size.huzurunuz ikiye katlanacak.onların bakımı isteği insanlardan daha az.şimdiden hayırlı olsun yeni aile üyeniz size şans boşluk getirsin.🍀
suraterra çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için🥰
sirinhatun-18 kedilere eğitim verilmez onlar seni eğitir tatliiimmm😂🌺
HurremSultan bi alayım da kim kimi egittir görürüz aşko😂
sirinhatun-18 bende de var kız tekir bir aylık geldi eve sokaktan o gün de diş çekimim vardı evde bırakma zorunda kaldım. Evim yeni yani halılar beyaz yawrum ishal olmuş gece geldiği için eve mama kum VS. Alamamistik banyo giderinin oraya yapmış tuvaletini sadece biliyor musun😍😍 çok akıllı hayvanlar egitmene gerek yok yani. Bakarım diyorsan al çünkü evladından ayıramiyorsun bir süre sonra😍😍💐
HurremSultan ne güzel vallah almayı düşünüyorum zaten önce ihtiyaçlarını alayım ondan sonra alıcam